Födelsedagskalas och kvällens outfit

Mina Turkiet-inköpta horskor för 200 spänn!


Nu ska vi på baluns!

Klänningen är av märket clubMed, jag köpte den (och skorna) i hotellshopen på ClubMed hotellet i Turkiet..

Jag vill önskar dig en härlig kväll, ochl tacka dig för att du vill vara min cybervän

Kram x

 1. Niniz skriver:

  Seriöst!
  Vem av er kan säga att ni är nöjda med era kroppar och att det inte finns något ni skulle vilja ändra på??? Ärligt?
  Jag blir så ledsen när jag råkar läsa kommentarer som säkert sårar fler personer än bara skribenten(Magdalena).
  Jag råkar ha större midjemått och pigmentfläckar också !
  Fy vad tråkigt med negativa kommentarer!

  Maggan, tack så hjärtligt för att du delar med dig !
  Fortsätt att kämpa och du har all anledning att vara stolt över dig själv, det ger mig/oss styrka att våga tro på att vi också duger och att vi kan!
  Kram

 2. Madde skriver:

  Jag tycker Maggan är så fin man kan vara efter att ha fött fyra barn.
  Men klänningen har en del att önska,knappast smickrande för figuren.
  Nej tacka vet jag den blå klänningen som maken valde ut till bröllopet i Italien.

 3. Maria skriver:

  Tycker att det är mycket otrevliga och taskiga och framför allt kränkande kommentarer här. Bara för att Magdalena är känd ska hon inte behöva ta en massa skit från en massa avundsjuka människor. Hon blir ju också sårad och ledsen som alla andra människor.

  Tänk er för nästa gång ni skriver. Skulle ni vilja ha otrevliga och kränkande kommentarer på er blogg? Jag tror inte det!

 4. Här är en till som har större midjemått än rumpmått. Efter tre barn är det som förgjort att bli smal om midjan men jag vet att det går att korrigera på kirurgisk väg men jobbar man i vården med usel lön kan man glömma det. Jag är glad ändå. Ett tips vill jag ge till alla storbystade, naturen har varit generös mot mig (cup D )
  och det var ett helvete att hitta bra BH tills jag fann Swegmark. Tack Gud för Swegmark! Deras BH är snygga, stadiga och formar bysten fint och de har inga byglar som skaver. Finns också i mindre storlekar. Magdalena, dina skor är jättefina. Jag skulle dock aldrig kunna gå i så höga klackar men drömma kan man. HAHA.

 5. Karin skriver:

  Men var är Isak??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..