Packar inför Skåne och FilippaK

Jag packar för mig själv och alla barnen. Vi ska vara borta i över en månad. Solen kan skina eller så är det kallt och regn fyra veckor isträck.
Mitt huvud håller på att sprängas!
Räkningar, solkrämer, regnkläder, hamster, hund, barnmat, spel, skor.. Jag blir galen!
Listan är lång och jag vill inte glömma något.


Tjejerna är här och leker med Tristan, Skorpan ligger på golvet, Lance är i parken och Filip minglar och gnuggar rygg med kändisar på någon golftävling i Bro…
Skönt det ska bli när vi sitter i bilen!

Hur sjutton ska vi få plats med väskor, vagnar, hamstrar och gåstolar?

Jag köpte ett par Werabyxor på Åhléns i siden på rean 149 kr och jag älskar dem! Man kan ha dem som mysbyxor, och till ett par killerheals på fest

Ett företag jag ska HISA idag är FilippaK. Jag har känt ett kraftigt agg mot dem sedan jag köpte mina tshirts av VÄRSTA kvalitén.
Fyra av dem gick sönder och fick fula hål efter EN användning (och de var SVINdyra)

Nu har det visat sig att massor med människor haft samma problem, och man får reklamera dem..
Tack FilippaK!!

En bra Tshirt är Åhléns egna ”två för 200kr” de kan jag varmt rekommendera.

Snurrigt och konstigt inlägg?! I know! Jag är inte i mina sinnes fulla bruk nu…

 1. Jennie skriver:

  Äntligen ngn som har samma problem ang tishorna! Är på jakt efter nya tishor just nu faktiskt då jag släpar på en efterjagfåttbarnmage.. Har alldeles för många tighta o behöver ngr loosefit. Tycker om den beiga du har på dig i detta inlägg! 🙂 Vart kommer den ifrån?
  Tack fina du för att du är dig själv!
  Kram!

 2. Anna skriver:

  @Py Jag känner oxå tyvärr bekanta som har fått stroke utan LCHF-diet. Jag är bra påläst det har varit min diet i snart ett år. Trots att jag nått min målvikt känns det inte rätt för mej. Jag tror inte socker är så farligt i måttliga mängder. Och fettdoktorn själv fick diabetes. Nej nu äter jag det som känns rätt för mej. Och är rädd om hjärtat,kärlen,kolesterolet och för högt blodtryck.

 3. Py skriver:

  Anna 8.26 Tyvärr har jag 2 personer i min närhet som fått stroke.
  Båda är under 50 år, men vet du vad? Ingen av dom har ätit enligt LCHF. Man får sjukdomar, hur och vad man än äter.
  Och ”köttmängden”?? Man äter ju kyckling, fisk, vegetariskt, ja precis som alla andra.
  Tror du behöver läsa på lite grann, för det handlar verkligen inte om att frossa i vare sig,kött eller fett.
  Dessutom, vilket många verkar glömma, så äter vi ju inte socker.
  Det tror jag är bra, om man vill hålla sig frisk!

 4. Maria skriver:

  När jag köpte min FilippaK-tisha sa försäljerskan, när jag frågade om den håller formen osv, ”det här är kvalitääää. Säkert….

 5. Lina S skriver:

  Svaret på dina packningsbekymmer är tex att ni skaffar er ett gäng Thule GoPack-väskor. Ursmidiga att stapla på varandra i bagaget, ”sväljer” hur mycket packning som helst och när väskorna är tomma tar de ingen plats i förrådet då de är mjuka och kan vikas ihop. 🙂 Sen sätter du ett lasthållarsystem från Thule på biltaket och klämmer dit en snygg takbox, tex en Excellence! GoPack-väskorna passar även att lägga i boxen. Lätt som en plätt! Sätt gärna en cykelhållare på dragkroken och nån på taket också i mån av plats, så kan ni även ta med er cyklarna ner till Skåne. 🙂 Kan du gissa var jag jobbar? 😉 Trevlig resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..