Många ansikten

Regnet öser ner, barnvakten var sjuk, så de mindre killarna får följa med mig till jobbet idag.


Ska vi flytta undrade Tristan (som dagen till ära har EXTRA mycket myror i brallan)
Du ser Tristan MER på huvud och händer, än fötter..

Tristan sminkar sig själv medans jag får hjälp med mitt.

Klänning från Topshop

Jag fotar för tidningen Amelia, som oxå är min favorittidning.

Rätt lustigt hur mycket man kan trolla med lite smink!

Jag kan avslöja att det var INTE människan på de övre bilderna som kärleksfullt mötte Filips blick när väckarklockan ringde imorse.

Det var ”det” här som ömt frågade om han ville ha kaffe på sängen!

En söt H&M Tshirt som kommer ut vecka 33 i butik..
Nu ska vi äta lunch, den ska vi fortsätta jobba.

Önskar dig en bra dag! X

  1. EmmaL skriver:

    ANNA: Jag är en av dom som tycker också att det ser fult ut med smink och tycker det ser bra mycket bättre ut osminkat både på Magdalena och även andra människor. Så du är inte ensam men jag har också känns så att jag har en helt ”felaktig” bild av vad som är normen av vad som är vackert. Likaså silikonpattar, botox, fillers och annan skit man stopp på och i kroppen. Och om man ser det i ett större perspektiv, vilken miljöförstöring det har, inte snällt mot naturen. x

  2. Man måste täkna på att yttre skönhet sitter bara på utsidan medan inre skönhet sitter på insidan. Hahaha, ha en skön dag Magdalena!

  3. T-shirten är skitfräck! Klänningen jättesnygg!

  4. Sandra skriver:

    hej Maggan! Är 25 år och har inte barn än..har nyss tagit slut med min sambo också..så är inte så mycket hopp om livet..men när jag läser din blogg, som jag ha gjort i säkert ett år nu..så känns det inte som att jag är så ensam..och att jag också kanske kommer att kunna få min egen familj i framtiden 🙂 tack för att du finns! P.s du och angelica blick påminner väldigt mkt om varann KRAM

  5. Jättesnygg klänning. Så underbart att få bli sminkad av proffs. Vad lika sin Pappa mellangrabbarna är. Det gjorde ni bra. Lillkillen verkar så snäll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..