Vinn frottéset från Mogihome!

Hejsan hoppsan! Vi hoppas att ni haft en alldeles underbar midsommar och så får vi välkomna måndagen med en ny tävling! Denna vecka så tävlar ni om ett alldeles underbart frottéset från Mogihome där vi kommer att kora tre lyckliga vinnare i början av nästa vecka. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara rätt på frågan nedan. Lycka till!

Mogihomes frottéset består av:

– 4st 50x70cm handdukar
– 2st 90x150cm badlakan

Välkommen till Mogihome – ett inredningskoncept för badrum, sovrum, vardagsrum och kök i ett väl koordinerat sortiment.
Vår vision är att genom medveten design, inspiration och glädje locka till att skapa skönare och vackrare hem.

Hur många färger finns de enfärgade Mogihome frottéhanddukarna i?
Rätt svar: 12st färger. 

Vinnare:
Emelie Persson, Landskrona
Henrik Robertsson, Ljusdal
Emelie Talvis, Katrineholm 

 

Tävlingen avslutades den 2 juli 2012.

 1. Emelie skriver:

  Jippie!! Har aldrig vunnit ngt i hela mitt liv men nu äntligen var det min tur!! Stort tack till dig Magdalena och till Mogihome!!

 2. Jättefina handdukar behövs alltid… hoppas på vinst… 🙂

 3. Paula skriver:

  Den gröna frott´´en var så härligt fräch och sommrig.

 4. Olivia skriver:

  Hejhej!

  Ett tips till alla er som har en drös omatchade handdukar därhemma och som inte vinner här:

  Välj favoritfärgen och färga om alla handdukar som inte ser så kul ut längre. Eftersom vår son älskar gult färgade vi om en mängd vanliga småhanddukar i solgult och det blev superfint. Jag hade tänkt turkos, men den färgen fanns inte just i den butiken jag var inne i. Men ja, att färga om handdukar är ett hett tips som sparar både pengar och miljö jämfört med att köpa en massa nya handdukar. Men klart det är lyxigt med några nya emellanåt, så jag hoppas ändå på vinst 😉

  Kram!

 5. Vi väntar vårt första barn och kommer att använda de frotte handdukar vi har till barnet. Jag antar att det kommer att behövas mer frotte här hemma. Det är så mycket som behöver införskaffas just nu så det skulle vara fantastiskt kul att få vinna ett fint set med nya vita handdukar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..