Soffmys och parken

Vi har slappat hela dagen.
Lance är inte kry, Filip är febrig och jag är förkyld.
Tristan den lille spilevinken, han är det nästan aldrig fel på!
Det kan stå en elva ur näsan på honom, han springer på väggarna, står på huvud och hjular ändå!


Jag fick förbarma mig, och gå ner till parken och sparka boll i ösregnet.

Vad ska vi äta?

Ställer du den frågan i vår familj så måste ALLA vilja olika, och INGEN kan lägga sig eller kompromissa.


Tristan fick blodpudding

Jag åt en laxsallad
Filip ville ha gräddstuvad pasta
medans Lance absolut bara ville ha den kokt med smör.

Jag orkade inte tjafsa eller bråk med dem, så jag vek mig och lät alla få sin vilja fram..


Nu ska det dras i ALLT

Nu ska vi kika på barnfilm med killarna, vad gör du idag?
 1. Malin skriver:

  Hej söta du! Hoppas ni njuter i vackra Ystad! Du.. den vite toppen du har på dig, har ungefär sådana i en massa färger som jag köpte på HM för lääängesen.. Behöver nya! Är din hyfsat nyinköpt? Å VART har du hittat den???
  Puss o kram!

 2. Det var snällt av dig att låta viljan gå igenom för alla idag, kan tänka mig att de var nöjda efteråt 🙂
  Idag har vi varit i sommarstugan, städat lite och gått en lång härlig långpromenad i solen, helt underbart!

  Krya på er fina du!
  Kram

 3. Annika skriver:

  Inte kul med sjuka barn.
  Vi är på visit i Stockholm med fyra av barnen, har varit på leksaksmuseumet mini world
  kul med alla leksaker från 70-talet nostalgi!
  Och så har vi varit på Gröna Lund en sväng och vunnit lite choklad och åkt karusell, imorgon blir det Juni Backen och shopping och på tisdag flyger vi hem till Ystad igen.
  Mys på! Annika

 4. carina skriver:

  Varför umgås inte du och din syter längre? nu var ju er pappa fru och barn hos er och sedan till din syter… När er ÄLSKADE mamma fyller så åker ni olika dagar när er ÄLSKADE Gunnar fyller åker ni olik dagar..Ni som en gång var systrarna Graaf! vad har hänt!! Och era ÄLSKDE barn när umgås dom med sina ÄLSKADE kusiner,,,,,

 5. http://petranyman.blogspot.com Ha ha vad jag känner igen mig med middagen! Curlingmamma i bott! 🙂 Jag har lite mammaångest o jag tror du känner igen dig där?!? Min lilla fjantson ska på Peace and love festival i Borlänge!
  Så här prickas packlistan av!
  Kram o ha en mysig kväll! <3 /Petra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..