Vilhelmina

Snön ligger fortfarande kvar fläckvist på marken, och fjälltopparna är vita…HÄR!

Vi kommer hinna med första planet imorgonbitti, så jag kommer hinna till killarnas skolavslutning!!!! Jippi

Ps: hur ser man klippet från barnvagnstestet på 4an? Någon som vet..

0

Godmorgon mina vänner

För dig som är nya här och aldrig läst min blogg tidigare, så heter jag Magdalena, har fyra barn och jobbar med TV.
Mitt jobb innebär att jag inte går till jobbet mellan 8-5, mitt jobb innebär att ett helt filmteam bokas upp under vissa inspelningsdatum. Dessa datum går inte att ändras, då de sänds varje tacomysfredag klockan 19.30.
Jag kan tyvärr inte ”bara ta en liten mammaledighet” under dessa dagar, då vi är över 10 pers som jobbar med tv-produktionen.
När det kommer till mina skulder, lån eller räkningar så finns det ingen där ute som vet hur min ekonomi ser ut. Ingen förutom jag som bestämmer hur jag ska prioritera.
Och när det kommer till övrig kvalitetsdag med mina barn? Så har jag nog mer än de flesta, JUST bara för att jag har världens bästa jobb.A: Jag kunde inte sova efter jag läste din kommentar igår, tårarna bara strömmade. Jag känner med dig och jag lider så med dig…

Stor kram och lova att vara rädd om dig själv. X

94
0

Mamma är du blondin?Son: Är du blondin?? De har ju samma färger


Jag har INTE råd att vara hemma, jag har tyvärr inte råd att vara mammaledig. Det kostar förmycket att dra runt min familj.

Men jag är uppriktigt glad att ni har den valmöjligheten.

Jag vet att mina barn älskar mig, och vet att jag alltid finns där för dem.. Så jag hoppas och tror att de faktiskt kommer överleva med endast några få men här i livet.

Nu ska jag sova! Den pruttige morsan blir hämtad av luftballongen vid 6

Puss och kram x

31
0