Köttbullar och LCHF

Jag och Charlie lagar middag och bakar bröd i väntan på killarna


Gör ett par limpor av mitt enkla men svingoda pulver-vatten-bröd som jag köpt av Katrin. Finns att handla över nätet oxå HÄR!


Sen har jag oxå testat att steka äggwraps som Lizette tipsade mig om.


Man kan äta dem som pannkakor eller rulla in röror i dem som ”tortillabröd”


Mina vart dock lite tjock, så jag ska steka den tunnare nästa gång.


Äggwrap 1 st
2 ägg
3 msk grädde
1 tsk fiberhusk
Vispa ihop å låt svälla ca 5 min stek i SMÖR som en pannkaka eller gör fler små typ som plättar

  1. LCHF-produkter är oftast lite dyrare för att ingredienserna är mycket dyrare. Mandel är mycket dyrare än vetemjöl, men också galet mycket nyttigare. Det går däremot alldeles utmärkt att klara sig helt utan alla dessa produkter och ändå äta LCHF.

  2. Nette skriver:

    Hoppas du gillar wrapsen=) jag har dom som botten till en variant av pizza, tar lite tacosalsa i botten på med det man vill tex. skinka, rödlök, fetaost, kyckling, ost och viktigt om man gillar starkt!! jalapeno sen in i micron några minuter såååå gött! Ska träffa Lizette till helgen igen så om du vill lämnar jag gärna fler recept till henne // lizettes syster Nette

  3. Min mamma har precis börjat med lchf och vi åt en jättegod middag igår med sånt bröd… Min mamma rekommenderar att man har i lite mer grädde så blir de inte lika tjocka. Vi åt det med en kycklingröra med solrostorkade tomater o grönsallad.

  4. marie skriver:

    varför är alla lchf produkter så dyra? =/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..