Ni är grymma! Tack från hjärtat!

Arbetet nere på Filippinerna fortsätter även om vi själva inte är där fysiskt. Det är mycket som vi ska göra och som vi ska hjälpa till med. Den här resan och projektet kommer ju aldrig ta slut, tyvärr, men vi kan tillsammans göra jättemycket nu och för en lång tid framöver. Tack vare DIG kommer tusentals barn få vaccin, födas i en bättre miljö, få medicin och opereras och få hjälp till en bättre start och en bättre framtid!

Vi kommer under resans gång rapportera hur fantastiska ni är och också hur arbetet går därnere, både här i mina vanliga inlägg och också under ”Välgörenhet” uppe i menyn.

Vet ni vad? Vi har TILLSAMMANS samlat in 81.950 kr!! Helt otroligt! NI ÄR FANTASTISKA!!!! TACK FRÅN HJÄRTAT!! Det här är helt otroligt och när vi stämde av detta i går kväll höll vi på att trilla av stolen:-))

Vill du veta mer och också vara med kika här: http://magdalenagraaf.se/valgorenhet/ Där hittar du information om hur du kan hjälpa till med ditt bidrag. Även Iban nummer och sådant finns där om du bor någonannastans än i Sverige.

Tack en gång till! Jag vill egentligen inte sluta skriva, men har en klump i halsen för jag blir så imponerad av er och hur vi lyckas göra detta tillsammans!

Vi syns senare!!

//Maggan & Gänget på Filippinerna

 1. Hej Magdalena!!

  Idag kommer en liten slant från mej!!

  Ni gör ett fantastiskt arbete!!

  Kram Sofia i Sjöbo

 2. Hej Magdalena. Har precis satt in en slant till ert konto. Tycker du gör ett fantastiskt arbete som hjälper till att samla in pengar till detta projekt. Det behövs fler som du. Ha en bra dag!

 3. Rita skriver:

  Hej va kul att det ramlar in lite pengar.Ska du beställa en container som ska skeppas eller?vad kan man bidra till den isåfall? Kram

 4. Det kändes UNDERBART i hjärta & själ att få vara en del i givandet/ hjälpandet KÄRLEK <3

 5. Sådärja, nu har även jag skänkt en liten slant 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..