Min träning

Jag födde Skorpan den 5 nov förra året (för exakt 6 mån sedan)

Jag väntade 2 månader innan jag ens övervägde träning. Jag vilade kroppen och myste med bäbis.

Den 17 januari vägde, mätte och fotade jag mig med Philip på Delta gym. Jag började oxå med LCHF-kost.


Jag gick INTE ner i vikt MEN i cm. LCHF gjorde att jag mådde bättre! Jag vart piggare, kände mig ständig mätt och nöjd. Inga sockerdippar eller blodtrycksfall.

Den 21 mars ställde jag mig på löpbandet och slutade gå till gymmet. Jag ville tappa kilon på vågen innan jag byggde muskler, så jag pausade från gymmet.

LCHF kosten slarvade jag med under april månad, jag har ätit lite bröd, och pasta vid festliga tillfällen. (tyckte jag kunde unna mig något gott då jag sprang)
MEN jag har INTE ätit godis och socker
Jag har gjort plankan, armhävningar och sittups i samband med löpningen.

Nu har jag sprungit i 6 veckor och det har gjort under för mig som människa, både psykiskt och fysiskt.

Jag SKA från och med idag börja med strikt LCHF igen. Slarv med kolhydrater gör mig trött, jag får ont i magen, blir svullen och samlar på mig vatten.

Det här är idag, 3 mån senare.. Jag har varit konsekvent men inte militantisk, sund helt enkelt.


Dagens prestation


100 sittups
4×1 min planka
40 armhävningar…


Efter utvecklingssamtal och jobbmöten smög jag förbi Prestons för att utrota polski-utväxti. Jag filmar imorgon, på torsdag och till helgen, så då måste jag göra en akutinsats

Stor kram x

 1. Sandra skriver:

  Hej Magdalena .
  Jag har ätit Lchf i två veckor nu . Blev oerhört inspirerad av att läsa din blogg. Men mitt problem är att jag inte går ner i vikt. Jag kan inte äta ägg hela tiden ( det känns så ) . Och jag är hungrig nästan jämt. Har du några tips på vad jag kan göra för att lyckas. Många kramar Sandra

 2. jennie skriver:

  Magdalena Graaf du är en stjärna!

 3. Haha.. Jag har hållt på med LCHF sen den 1mars o nu ser jag ut som du gjorde på dina före bilder.. Haha.. Jag hade lite mer att göra mej av med sen vår dotter kom den 1/11-11.. Men jag kämpar på med både träning o LCHF.. Har blivit lite mer motiverad igen efter att ha stått still ett par veckor.. Har gått ner 26 cm totalt på kroppen.. Kanske man kan visa sig på stranden denna sommaren.. Eller blir det i vassen i år igen;-). Haha!! Du e verkligen kanonbra som sporrar en till detta!! Kram

 4. Lollo skriver:

  Åhh duktiga Magdalena!!

  Verkligen bra jobbat : ) Jag bara älskar din blogg för att du bjuder på dig själv så mycket. Ibland sitter jag och skrattar rätt ut åt dina tokigheter och ibland så rinner tårarna över dina inlägg och ditt engagemang för de utsatta och kärleken till dina barn.

  Inte många som lägger ut en bild på sin mage två månader efter att man fött barn, trots att det är så de flesta av oss ser ut – strongt!!

  Stor Kram på dig

 5. Yeeees vilken kvinna toppen 🙂 Jag är ingen gym tjej utan vill köra hemma har mitt gåband, kör yoga, plankan och situps så mycket skönare och lättare att fixa när jag kör på hemma 🙂 du rockar pözz <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..