Uppsala here we come!

Glad Valborg mina vänner!


Min kalaskavaj är på, och jag är på riktigt, riktigt bra humör!
Den här dagen har varit inbokad sedan ett halvår tillbaks.
Jag vet med mig att saker man bokar, oftast inte brukar bli lika roliga som spontanare.
Men känsla i magen säger att den här dagen/kvällen kommer bli en riktig höjdare!

Har du varit i Uppsala på Valborg? Jag var där en gång som tonåring, och det ända jag såg var ”golvstenen i en trappuppgång” så vi hoppas att jag återvänder som en mogen och klok kvinna.

 1. Vill maila dig en bild, hur gör jag då?

 2. Jag hittar inte inlägget med din idrottskada längre? (jag minns min första idrottskada precis som du, med glädje! Tänk att man var övertränad.. hoho)
  Anyway. När jag sökte jobb här i usa så fick jag nöja mig med ströjobb innan jag hittade något som passade min karriär och bland annat arbetade jag i en löpskobutik eller vad det heter. Jag har alltid gillar löpning men inte alls förstått att det finns bättre och sämre metoder av löpning.

  Kolla på Poserunnning, chi running pose method etc. Det handlar om att springa och landa med fötterna UNDER dig i stället för långt framför, (att ta kortare steg i framåtlutande form och få hjälp av dragningskraften) Har du din kroppsvikt under dig så kommer du minska skadorisken och belastningarna på knä och leder. Ett bra tips är att kolla in barfotaskor (behöver inte vara fula tå-skor) för med dem så känner du ofta om du landar fel. Landar fel betyder alltså att du landar på hälen istället för med framfoten.

  Mycket roligare att springa för kroppen orkar så mycket mer! Däremot blir lungorna helt slut 🙂
  Lycka till!

 3. Linda skriver:

  Den koftan är verkligen super snygg på dig =)
  Hoppas ni hade skoj igår i Uppsala. Kramar

 4. Hej Magdalena,

  fin kofta du har på dig, jag tänkte bar höra vart du köpt den.
  må gott
  annika

 5. Kakan skriver:

  Ja men hoppas du hade roligt i Uppsala, magisk stad att vara i på sista april!!!
  Man mår inte lika magiskt idag dock…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..