Mina nya skor och passkontroll

Mina nya löparskor är skit!
Jag har fått ett ”löparknä” min kompis Mia som är läkare tittade på det igår. Vaden och vänstra framknät gör fruktansvärt ont efter joggen igår. Skona är inte lika bekväma som mina gamla NIKE.
(ps appen är en nike-mojäng du stoppar i skon som är köpt på Stadium)


Fast hur ont det än tar, så är jag lite smått stolt över att JAG Magdalena Graafenslusk har fått en idrottsskada! Det trodde jag inte i min vildaste fantasi.
En idrottsskada vid 36 hehe

Vi har sovit i skift och försökt hålla Skorpan vaken. Förhoppningsvis vänder han tillbaks på dygnet snart. Ätit en surdegspizza på upplandsgatan tjafsat med det äldre barnet, och tittat på film.

Veckand skratt gav ”DU i passkontrollen” på Arlanda mig!!

Tack för att du delar min humor…

När Filip hade gick igenom kontrollen i fredags, tittade den härliga tjejen upp lite bistert och frågade honom med en förmanande röst.

-HMMMmmm, hur går det med strumporna egentligen herr strump-VD!?

(Ni som inte hänger med kan uppdatera här GAMMALT INLÄGG hihi

Tack igen för att du gav mig veckans skratt!


Idag satt Skorpan för första gången (nästan helt själv)

Han åt sin första majskrok, gick över till Semper 2 och åt några skedar kalops.

Skorpan sträcker ut sitt ben på ett väldigt feminint och härligt sätt!
Kanske kommer han bli en tvestjärtad liten ballerina som stor? Ingen skulle bli gladare än jag!

Vad ska du göra på Valborg?
Själv ska jag skall till Uppsala! Barnledig, full med bus, bo på hotell och börja dagen med sill och nubbe’frukost med ett fullständigt galet gäng Uppsalabor. Det finns bara en väg, och den leder mot skogen..hehe

 1. Sofia skriver:

  Hej! Vad fin lillkillen är! Vill bara varna lite för majskrokarna. Är tandläkare och vi inom tandvården ser med fasa på dessa krokar och den skada de gör på små barns tänder. De säljs överallt, tom på apotek (!) och marknadsförs som det nyttiga sockerfria alternativet för barn. De är dock gjorda helt på majsstärkelse, dvs en mycket kolhydratrik massa som i munnen smälter till en klistrig smet vilken i sin tur är mycket, mycket kariesframkallande (kariogen). Ge Skorpan en skorpa eller ett rån om han vill tugga på något, eller en ”napp” man kan fylla med frukt, eller det allra bästa: vänj honom inte vid snacks mellan måltiderna. Bara ett tips från tandläkaren… Tack för en fin blogg!

 2. Maria skriver:

  Ett litet tips….ge inte Skorpan majskrokar, det är dåligt för tänderna- eller i hans fall kommande tänder. Majsstärkelsen förvandlas till socker. De gamla hederliga smörgåsrånen är mycket bättre. Dessutom innehåller de gluten vilket är bra att vänja barnen vid. Lycka till!

 3. Sabina skriver:

  Hej Magadelena! Måste bara säga att du insperar mig sjukt mycket 😀 Håller också på med träning och viktnedgång och att följa din blogg som är helt underbar ger en bara mer motivation att fortsätta kämpa på 🙂 Jag har gått ner 7, 2 kg hitills men har 3,2 kg kvar. Mina mått visar bara ner, ner och ner och jag blir så peppad och glad 😀 För övrigt är Skorpan riktigt söt och din blogg super 😀 Jag och min sambo ska nog skaffa oss en liten knodd till nästa år 😀

 4. Man bör på inga villkor löpa o träna som Maggan gör varje dag.
  Det är absolut ingen myt om att kroppen måste återhämta sig o därav kommer sådana skador som Maggan nu ådragit sig.

 5. Wilma skriver:

  Vi ska få gäster 😀 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..