Jag har blivit besatt, och missbrukarpersonlighet

Jag har blivit besatt av min löpning! Trodde aldrig i mitt liv att detta skulle hända?
Jag har lite av en ”missbrukarpersonlighet”
Mitt intresse är som värst i 2 månader, sen släpper det, och så byter jag fokus. Kost, vågen, träning, och nu är det löpning!
Jag tänker nog på min halvmil MINST 3 gånger i timman. När jag ska springa? Hur fort? Var?
MEN den här gången har jag lovat mig själv att inte ”överdriva”, och försöka behålla intressen livet ut.


När jag fick min lön den 25 så var min första självupptagna tanke ”att unna mig ett par nya löparskor” (mina gamla springer av sig själv)

Och en matchande löpartröja..
(TÄNKTE köpa ett drickbälte, fast där gick gränsen) jag sansade mig, och satte in 1000kr till kliniken istället.

100 sittups
40 armhävningar
plankan 4x1min

Underligt det där med ”missbrukarpersonlighet” som tur är har jag ALDRIG dragits till dumma saker (alkohol och droger) Men när det kommer till mat, chips, godis, träning så gör jag ALLT till 100% TILLS jag hittar något nytt att grotta ner mig i och missbruka

Vad missbrukar du?

 1. Jennie skriver:

  Du e grymt duktigt:-) önskar att jag hade haft lite av din vilja just nu.. Känns som jag stannat av med viktminskningen när jag äter lchf oxå.. Så det känns inget bra nu.. O jag käkade dessutom vanligt choklad igår.. O nallar förstås på det idag oxå;-) vet du om man brukar stanna av i viktminskningen när man äter lchf? Kanske bättre jag meilar Katrin?! 😉
  Kram

 2. Bloggar och en hel del Coca Cola hahaha. Jag är åxå en som går all in när jag får dille på ngt. Kram.

 3. girly skriver:

  Hej Magdalena känner verkligen igen mig i det du skriver.
  Är också en beroende människa som göra allt till 100%
  ALLT ELLER INGET, har alltid varit mitt motta.
  Tränar jag ska det ske dagligen, tom flera gånger om dagen.
  Träningsformen varierar mellan att jogga, pass på gymmet, styrketräning eller timlånga promenader. Kosten ska hållas strikt/100%. Problemet är bara att jag inte orkar leve detta ”perfekta liv” speciellt länge. När jag känner att jag inte pallar mer ger jag upp, även där till 100%. Mitt förhållande till mat har alltid varit problematiskt. Fick anorexi som 11 åring, bullemi som 17 åring, och sedan dess har kosten varit ett STORT PROBLEM för mig. Men det går framåt går i kognitiv terapi, och hos en hälsocoach, för att lära mig att äta och träna lite lagom. Är också glad i det jobbiga att jag aldrig fått drog/alkohol missbruk.

  Förresten älskar jag din blogg, så underbart med människor som liksom du, försöker hjälpa mindre lotta människor i vår värld.
  Många hemska/sorgsna bilder från er resa.Något jag också skulle vilja göra i framtiden.
  Försöker redan göra gott på mitt lilla sätt, tex genom att jobba ideellt i min kyrka och fixa julbord till hemlösa/ensamma.
  Puss Girly <3

  .....

 4. Ida skriver:

  Hej 🙂
  Vad heter appen som du har för att mäta löpsträckan?

 5. Hej Maggan,
  jag har kommit in i samma stim som du, jag bara VILL springa min halvmil (32 min). Ålder 38 och jag trodde ALDRIG att jag skulle tycka om att springa, men har tvärvänt. Det är min man som har övertalat mig att börja och nu har jag hållt på i nästan ett år, senaste halvåret har jag ökat till 3-4 gånger per vecka. Idag var jag och köpte nya löparskor, JAG har sprungit ”sönder” ett par löparskor. Försöker äta nyttigt, kör med 1 sked äppelcidervinäger i ett glas vatten till maten och har kommit ifrån mitt sötsug till 95 %. Så kul att jämföra sig själv med dina tider och känna att man är rätt på det. Älskar din blogg, fortsätt så!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..