Dagens kommentar

Ett meddelande från dagens underbara små hjältar! Tack från hjärtat!!!

Från Josefine:

Men hallåååå…igen!!!

Idag har det vankats vårmarknad i grästorp(i det lilla samhället strax utanför Trollhättan). Klass 4d har verkligen satsat allt denna dag. De sålde slut på ALLA kakor, de gick runt och samlade in pengar…HJÄLP OSS ATT HJÄLPA de fattiga barnen i Filippinerna!! De har varit så grymma, de hade till o med tagit med sina gitarrer (2st) och de andra eleverna stod och sjöng och mammorna grät:) De sjöng ”We are soldiers” och ”Jag har det bra i dag” av Ulrik Munter!!
Lokaltidningen NLT, kom och gjorde ett repotage och jag hänvisade även till din blogg! Många var stort imponerade av deras engagemang och jag kan lova att dessa elever kommer att sova såååå gott i natt och komma till skolan som stolta tuppar nästa vecka och jag som en grymt stolt ”lärare”…På onsadg kommer vi att gemensamt gå till banken och STOLT sätta in dryga 3500 kronor…

Vi tog lite kort och barnen skulle gärna vilja skicka något fint kort till dig och visa upp sitt dagsprojekt. Skulle det kunna gå?? Skulle nog kunna säga att detta satte stoooor mersmak hos oss!!!! Hoppas även att vi inspirerar andra skolklasser till att göra samma sak. För att få hjälpa andra är så mycket mer värt, det stärker både hjärta och själ!!!!!!!!!

Vi är så glada för att en eldsjäl som du finns som vi blev inspirerade!! Du kommer nog ha många nya bloggvänner nu, i allafall från just 4d i grästorp!!!

Ha en underbar dag!
Kram Josefine och 4 d i grästorp

 1. Helena skriver:

  Vad underbart att läsa att det händer så mycket av ett projekt och att det ger ringar på vattnet. Bra initiativ av fröken i 4d och alla elever och familjer som engagerat sig.

 2. Anneli skriver:

  Shiiiit va bra!
  Stor eloge till kidsen i 4d i grästorp!

 3. Underbara ni!!! Ofta vill man såå mycket, men i bland är orken till handling lite lång bort. Men denna gången blev det verkligen av…och det känns så himmla bra!! Men Maggan, fortsätt vara den inspirationskällan som jag upplever dig att vara, och alla ni andra, kör så det ryker!!!! Har ni vägarna förbi lilla Grästorp är ni så välkomna på lite hembakat:-) Maggan, behöver du support RING MIG!! 🙂 haha…

  Sov så gott underbara människor, Köss & kläm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..