Vad gör man inte för sitt yrket?


Det började på läppen och slutade i pannan.

Folket tittade lite konstigt på mig när jag satt i mina vanliga kläder på pizzerian med en musche fastklistrad i pannan och åt lunch.

Humor när den är som bäst Haha


Nu ska jag läsa vart ni bor!
Har inte hunnit kika tidigare då vi jobbat av dagen i ett rasande tempo. X
 1. Så impad av dig också! Någon som vet när man kan börja springa igen efterförlossningen? Jag födde den 16/3… Har inte varit på efterkontroll…

 2. Du var inte så himla långt från mig. Två mil kanske….

 3. Woooow vad brun du är!!!

  Kul med muschen, själv har jag en äkta som jag måste vaxa av lite då och då! 🙂 Minns första gången i femte klass när jag använde hårborttagningsmedel lite för länge och fick ett stort öppet sår på överläppen. 🙁 Jag har hört att håriga tjejer är bra älskarinnor, 🙂 HAHAHA!

  Kram

 4. Ma skriver:

  Hej ibland gör ja ett litet avtryck här..ja kommer å bor ifrån skövde..här vet ja att du varit å jobbat, du var väl på västerhöjd skolan å lämna över ett guldkort..tror de var så..? Idag e de koutsläpp på schemat som gäller.. En mysig trevlig å lycklig stund.. När man ser de lyckliga korna som får komma ut å springa, strecka ut sina ben å rulla i gräset, stånga sina vänner..de e så lyckliga å de smittas av man känner ren å skär lycka.. <3 om du å barna missat ett koutsläpp måste ni kolla in detta.. De e grymt..man får ett glas mjölk å kanelbulle oxå som lite mysfika.. Gå in på arlas hemsida å kolla närmaste bondgård! Ett tips från mig..

 5. Malin skriver:

  Hej! fick lite roligt igår när jag köpte nya Amelia och där hade dom 4 sidors upplaga på kändisar som fått barn 2011, där stod du på ett foto med fina magen men så stod det att Hanna Graaf fått barn och så stod det namnen på hennes andra barn! Hallo Sverige och Amelia, lite bättre koll måste man ha! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..