Tack igen!

Jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag uppskattar din omtanke och kärlek till barnen!

Jag är så otroligt glad för att du/ni hjälper mig med kliniken..
Det här gör vi tillsammans! Wow
Tack ALLA! (Tack 4D i Grästorp!) Ni är mina hjältar….


Som mamma alltid sagt, det är inte de rika som bygger barnhem och kliniker, ”Det är hjärtan!”
Och hon har så rätt!
När jag och Hannah samlade in pengar till vårat barnhem i Indien för många år sedan så var det INTE de rika, kända, inflytelserika, sportstjärnorna eller artisterna som skänkte. Jag kan INTE nämna EN människa med ”god ekonomi” på den tiden, som bidrog med EN krona.
Det var folket/du och jag, som tillsammans gjorde det möjligt.

Varenda liten krona hjälper!
Så tack än en gång för att du är med och räddar liv!


En liten kille som kommer kunna få sjukvård till hösten.

Tusentals barn kommer få vaccin, födas, undersökas, opereras, och få medicin.. Tack vare dig!

4 barn hade just dött på ”våran soptipp” när vi besökte dem. (det bars bokstavligen ut i kistor när vi parkerade)
De dog av en aggressiv och luftburen smitta, som hade kunna stoppas ifall barnen kommit till ett sjukhus i tid.

Barnen har knappt skor på fötterna, men de välkomnar oss med ett leende ändå.
Små fina och oskyldiga barn som inte bett om att födas till svält och fattigdom.

Sitter här och hjälper småkillarna med powerpoints till skolan. De ska göra föredrag och berätta för sina klasser om resan!
Det är fantastiskt att titta tillbaks på bilderna och se att vi ALLA kan göra en skillnad. Och tillsammans? En STOR skillnad.

Här kommer väggarna målas, och rummen kommer fyllas med nödvändig utrustning…
Jag vill ha det välkomnande, rent och färgglatt. Leksaker i väntrummet och bra utrustning…

Skulle vi få ihop mycket pengar? Så skulle vi kanske kunna sponsra med en liten ambulans-van-bil.


Jag kan inte vänta!!

Du kommer se en sån otrolig skillnad! Och det kommer GÖRA en sån skillnad för SÅ många!


Inte en krona som skänks går till annat!

Stor kram och tack igen! Imorgon reser jag till Kurridutt, så nu måste jag sova.

Stor kram x

 1. Detta SKA vi fixa, tillsammans är vi starka.
  Det gör ont i mig när jag ser bilderna. Fy vad orättvis världe är. Men snart ska dem få det bra.
  Lycka til på kuridutt

 2. Kunne du skrive detaljer, hvis man har lyst til at overføre penge fra andre lande end Sverige? Jeg har delt dette indlæg på min facebook, og håber det bliver delt så flere får øjnene op for ”den anden side” af vidunderlige Thailand.
  Ann

 3. Skänkte precis ett par hundra, känns fruktansvärt bra! Ska definitivt bli till en vana, alltför ofta tittar jag bort när jag ser inlägg som dessa.. Blundar för verkligheten. Tack vare dig; det ska aldrig mer ske!

 4. Jag tycker att ert arbete för barnen på soptippen är fantastiskt. Att det finns ett klart samband mellan fattigdom och många barn det har blivit fastställt många gånger. Hur tänker ni kring det? Arbetar ni aktivt med att sprida information kring preventivmedel och kan kvinnorna få direkt hjälp hos er att få t.ex.kondomer, pessar eller P-piller?

 5. Hej,

  Jag bor i Norge, har du iban och swift så att man kan betala från utlandet? :0)

  Tack för att du sprider sån glädje <3

  Kram Julia

 6. Sverige ger under 2012 bistånd för nästan 100 miljoner kr per dag totalt 35,8 miljarder eller en procent av BNI och när jag nu läser din blogg och andra privata insatser undrar jag hur mycket kan vi verkligen göra? Visst är det förfärligt men det är också förfärligt att vara ett fattigt barn i Sverige, med utanförskap. Såg du debatten igår på TV så förstår du min tanke. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..