Hur gör man för att stötta och hjälpa?

Det har rasat in mejl här under morgonen och också i kommentarerna undrar man hur man kan dra sitt strå till stacken, så nu lägger vi upp den här artikeln igen, för att ni ska få mer information. NI ÄR FANTASTISKA!!!! Om ni går till ”välgörenhet” längst upp i menyn hittar ni djupare information om vad vi gör och kommer att göra därnere. Där hittar ni också vägar att skänka pengar. Se här: http://magdalenagraaf.se/valgorenhet/

Gåvan sätter du in på BG 900-1934 eller PG 90 01 93-4. Märk inbetalningen med ” Kliniken Filippinerna, Magdalena Graaf”.

Betalar du från annat land än Sverige så ange Swift: HANDSESS och Ibannumret är: 6960000000000131794362. Banken är Handelsbanken.  Glöm ej heller här att ange ”Kliniken Filippinerna, Magdalena Graaf.

Glöm inte att märka betalningen så hamnar pengarna rätt och vi kan också se hur VI HÄRINNE hjälper till. Vi pratade om det här häromdagen och blev förvånade när vi började räkna på hur mycket pengar 5 kr från varje besökare skulle bli. Ni är över 200.000 unika tanter i landet som varje vecka går in här på sidan och då kan ni räkna själva:-) Idag är det ju så bra att man slipper gå till posten och betala 50 kr för att sätta över 5 kr. Visst är internet fantastiskt.

Den här fantastiska resan med att hjälpa till därnere slutar inte när Magdalena kommer hem, det här är bara starten.

Hoppas du hänger med! Och TACK för att ni vill hjälpa.

//Magdalena på telefon och Tomas som skriver.

 1. Your style is very unique compared to other folks I have read stuff from.

  Many thanks for posting when you have the opportunity,
  Guess I’ll just bookmark this blog.

 2. Helene skriver:

  Hej Maggan! Nu har jag också satt in en slant.,dock inte så stor, pluggar och är timvikarie så det är inte många kronor över, men tänkte att dessa kronor jag satte in kanske kan bidra lite iaf..:)) Jag hoppar gärna över månadens magasin och chokladkaka för att kunna hjälpa:) Kram till dej, du gör också ett grymt jobb!!!!

 3. Helen skriver:

  Japp, då har du övertygat mig. Har aldrig skänkt pengar till välgörenhet då det är allt för vanligt att det mesta försvinner i dyr administration. Men nu har jag gjort min insats till ditt projekt och vet du… det känns riktigt bra. Tack för att du fått mig att tänka om.

 4. Hej Magdalena!

  Skrev ett privat mail till dig på Facebook, hittade ingen mailadress här.

  Vill även rekommendera organisationen http://www.weinternational.org.ph/ som är en organisation som en bekant till mig, (närmare bestämt min granne på Filippinerna) startat.

  Lycka Till!!

  Mvh
  Elsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..