Hej!

Mitt namn är Skorpan Iprenmannen Larsson Graaf, jag har varit vaken och terroriserat min mamma sedan klockan 2.20 inatt!
Hon ska åka till Kurridutt om en stund, och ser ut som en vandrande vålnad. Undrar om hon är trött?


Jag är den skyldiga om hon snubblar och slår guldchecken i huvudet på dig, eller slöddrar i tv på fredag.
 1. Hej och godmorgon familjen!

  Blev så glad då jag såg att du lagt ut vårt brev, mitt och klass 4d…skall jobba i klassen i dag och skall visa dem detta. Antar att det kommer att ge extra fyr i bakdelen och att det kommer bakas ett antal extra kakor…haha:))… och att det förhoppningsvis smittar av sig på andra klasser runt om. Ha en underbar dag och helg. För nu är det freeedaaaag!

  Stooor kram Josefine

 2. All eloge till dig!
  Under det första året hade jag aldrig orkat
  med att jobba. Så lite som dottern sov och satt
  fast i bröstet som en kulting räckte inte orken till
  så mycket annat än vara mamma.
  Kram johanna

 3. Men, underbart söta unge!! Herregud vad gullig han är. Hoppas du klarar av dagen någorlunda i alla fall. En massa kaffe kan jag gissa att det blir 😉 Bara roligt om du skulle sluddra lite i tv rutan eller nocka någon vinnare med guldchecken 🙂

  Ha en bra fredag fina du!

 4. Hej!
  Han är ju fantastiskt söt er lilla Skorpa!!
  Jag är även väldigt imponerad över er resa, stort är det de ni gör!

  Jag har en liten fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Jag och min familj ska åka till USA och de är första resan med vår lilla bebis. Hon kommer då vara 6månader gammal. Så min fråga är om du kan göra ett inlägg om vad som är bra att tänka på när man ska resa/flyga med ett litet barn. Nått speciellt man ska tänka på? Vad får man inte glömma att ta med? Osv. Så om du har tid och lust skulle jag bli väldigt glad för lite tips.

 5. Nä Gud sååå söt,jag bara smällter!!stackars dig,hoppas du får en bra dag ändå:)pussa finaste skorpan,Kram till er

 6. Hej Maggan!! Ni gör ett kanonjobb i Filipinerna, intressant att följa er på ”nära håll” här påböoggen!! Nu har även jag bidragit med en liten slant! ” Keep up the good work!!” Kram

 7. hehe! sötnöt! ja vad säger man… svårt att bli arg på de små liven… hur mycket de än terroriserar en på nätterna räcker det med ett leende så smälter man=)
  Slå inte vinnaren för hårt i huvudet med checken bara=)

 8. Känner igen mig i det där. Har en son på snart 4 månader och för några veckor sedan var vi supernöjda med hur han sov på natten. Sov från kl.23 och vaknade inte förrän vid 4-5 tiden men nu helt plötsligt sedan några veckor tillbaka så vaknar han titt som tätt hela natten, tex kl.1 sedan kl 3 sedan kl 4.30…..suck, jag känner mig verkligen som en vålnad just nu. Men…så fort man får första leendet på morgonen så är nattens våndor glömda…dom är ju såååå söta 😉

 9. Tove: Var ute i god tid när du ska checka in, så du kan få en plats i planet där de kan montera en liten säng.(det är bara på speciella ställen i planet) Åtminstone SAS har det.

 10. Haha, men han är väldigt söt den lille nattsuddaren :)) Och tur är väl det! Kram & hoppas det går bra idag trots tröttheten!

 11. Hej jag ser hur det lyser av bus… i charlie Han är så charmig o söt men hålla låda på natten så hans mamma inte får sova….. kan vara tröttsamt men ha en bra helg Storkram

 12. Hej svejs ”Skorpan”!
  Det gör absolut inget alls om din kära mor snubblar när hon kommer till mig med checken……..jag lovar att hon landar mjukt i min famn då jag står och väntar på henne i dag igen……ta gärna reda på när hon kommer till mig. JAG ÄR I STORT BEHOV AV NÅGOT POSITIVT just nu här känns allt blä…då jag återigen blivit uttnyttjad på sk arbetspraktik och som inte ledde till nå jobb nu heller.
  ALLT KÄNNS BLÄ……SÅ JAG BEWHÖVER ETT BESÖK AV HENNE!!! KRAM!!

 13. Sötnosen! 🙂

  Du kan inte stänga av ljudet på honom eller styra honom med fjärrkontroll?!
  Det tror folk i huset där jag bor! Det finns folk till allt! 🙁
  Ska bli skönt att flytta sen! 🙂

 14. Hej!
  Han ser väldigt oskyldig ut. Vadå har jag väckt någon?!
  Söt kille.
  Bra att det går bra med insamlingen. Kul. Ett viktigt arbete ni gör!!
  Livet är hemskt för många.
  Kram på dig
  AGGE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..