Torsdagsmiddag

Torsdagsmiddag i Graaf/Larssons hemmet.

Ta en fläskfilé snitta den och lägg i en röra gjord på:

Fetaost
Chorizokorv
Soltorkade tomater
Timjan


Jag tog en bit chorizo i charken och skar den i små fyrkanter

Rulla in den i folie med timjan, och stoppa in den i ugnen (ta ut den och skär ett snitt efter 20/30 min för att se om den är genomstekt

Killarna äter den med potatis och sås gjord på:

Grädde
Salt, peppar
Kalvfond

Jag äter den med sallad


Supergott och enkelt att laga! X
 1. Hej det såg mumma ut,det ska vi göra i helgen tack för tipset.Husmanskost efter en långresa smakar gudomligt visst? Ikväll får du kolla på fråga Olle på femman,men akta så inte grannen ser hihi!! Kram

 2. Så himla gott det ser ut! Det ska jag definitivt prova i helgen!
  Tack för en mycket trevlig blogg! Tack för att du alltid bjussar på dig själv 🙂 Med vänlig hälsning, Malin 🙂

 3. Hej Magdalena.
  Jag läser din blogg sen ett bra tag tillbaka. Jag är väldigt överviktig och har försökt så många gånger att ta tag i det och försöka gå ner i vikt. Men det har aldrig hållt i sig nån längre tid.
  Sen när du köpte ditt löpband och började promenera/jogga på det så har jag blivit mer och mer peppad för varje dag.
  För snart två veckor sen fick jag hem mitt löpband, ett likadant som du har fast mitt är rosa ;). Jag har promenerat varje dag, oftast två gånger om dagen sen dess och jag känner mig så glad och NU ska det gå. Jag har tidigare ätit godis varje dag, det var min tröst och jag behövde det, så kändes det. Men jag hoppades i och med att jag började gå på bandet att jag skulle känna att godiset ”förstörde” för mig, att jag ändå inte skulle gå ner i vikt av promenerandet om jag smällde i mig massa godis. Å det funkade 🙂 Visserligen bara i några dagar än så länge, men det ska gå 🙂 Tack så jättemycket för att du delar med dig av ditt liv och din träning i din blogg. Du har hjälpt mig massor, fast jag inte känner dig. Du ÄR stark, då kan jag oxå vara stark 🙂 Massor av kramar till dig från Linda

 4. ….de uppsnittade fläskfileerna ser helt perversa ut ;). du, testa ridderheims soltorkade tomater, de har en jättegod inläggning. tänkte på en annan sak….kanske lite 2009, men ändå. har du testat smoothies till frulle, iom att du inte äter kolhydrater. yoghurt och fryst frukt så som hallon eller blåbär. för att söta den använder jag banan. lycka till!

 5. Tack för tipset! Det blir perfekt att bjuda vännerna på, på Valborgsmässoafton! Tack också för en superrolig/intressant blogg. Kul att läsa om någon som också har fyra pojkar!! 🙂 Trevlig helg! Hoppas du kommer hit och Kurriduttar någon gång… Kram

 6. Jag gjorde lite annorlunda. Skar ut fläskfilèn som ett flak, la den i en ugnsform och öste över med feta, chorizo och grillad paprika. Fy f-n vad gott!

 7. You’re so interesting! I do not suppose I have read through a single thing like this before. So good to discover somebody with some unique thoughts on this topic. Really.. many thanks for starting this up. This web site is something that’s needed on the
  web, someone with some originality!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..