Hemma!! Och Kicki Danielsson

Vi är hemma! Jag har kysst marken, druckit vatten ut kranen, diskat nappflaskorna med diskmedel och köpt en randig tröja!


Jag är så trött att rösten släpar, och tungan hänger utanför munnen. En timma har jag sovit sammanlagt under de senaste två dygnen. Jag kunde inte sova på planet, då 3 ungarna låg kors och tvärs över mig så att häcken domnade.
Jag känner mig full, ögonen svider och huden är torr som fnöske.
Men vi måste vända dygnet, killarna får INTE somna! Så jag försöker hålla igång dem så gott det går

Fotboll i parken..


En skock skitungar i 13 åldern bad just om min autograf. De frågade om jag var Kicki Danielsson!? Jag älskar iochförsig Kicki, men nog är hon minst 30 år äldre än mig!?Ungjävlar, en lätt lusing borde de ha.

Vi har storhandlat, och kånkat varor genom halva stan.

Mona tittade förb, fy tusan vad jag diggar Mona!
Jag är så glad att min vän Tjocko presenterade oss för varandra.. Tjocko sa att jag skulle gilla Mona, och det gör jag verkligen.

Hennes extremt rolig blogg hittar du här Monas Universum

Tänkte på en lustig sak när jag skulle passera tullen på Arlanda idag.
Det brukar ju alltid stå ett gäng tullpoliser och syna en på vägen ut. Jag har alltid haft ett problem med hur jag ska förhålla mig till dem.

Jag VILL le, hälsa och se dem i ögonen, men då känner jag mig skyldig, FAST jag är oskyldig.

Tittar jag ner i marken och visslar, känner jag mig ännu skyldigare..

Har vi någon tullpolis här inne, på bloggen, vad säger du? Ska man hälsa eller se cool ut, när plockar du in mig? Hur ser en typisk gärningsman ut hehe

 1. C skriver:

  Det där var väl inte snällt mot Kikki D? Hade du haft alla de motgångar och all värk hon har, så hade du nog inte skrivit så. Du snackar om löp, men när det gäller henne så är det rena förföljelsen.
  Hon har gjort mer för svensk musik, än vad du någonsin kommer att göra. Sen såg du väl kanske sliten ut? För från barn och fyllon får man veta sanningen! Du är väl ändå 35 eller ditåt och Kikki ska fylla 60, precis som andra skrivit här. Du borde hylla henne istället, för du har väl ändå inte gjort något speciellt för att få skriva autografer? Du är ju en vanlig kvinna i 35 års åldern, inget annat.Detta tror jag även Tomas o Rickard håller med om?

 2. Elina skriver:

  Eva Lotta: Kicki Danielsson är i mina ögon ( mediaögon) en trasig och ganska sorglig person. hänger ut sig SJÄLV på alla sätt och vis för att få folkets sympati och medlidande vid olika kriser hon går igenom! Och att likna Kicki D till utseende är väl inte särskilt kul. Det skulle iaf inte jag tycka. Men Maggan ser det med humor och gör ingen jättegrej av det..:)

 3. tess skriver:

  Till Gunilla:
  he he, ursäkta mig lite.
  Har ALDRIG ”hoppat på” andras kommentarer. Men däremot finns det flera med namnet tess och Therese.
  Så tror jag Kicki struntar i detta inlägg. Hon har nog annat att fokusera på.
  hej på dig! 🙂

 4. Till Tess, Du är ju en av dom, som brukar hoppa på andras kommentarer. Alla här uppskattar väl Magdalenas kamp för
  dom som har det svårt. Men jag tror inte att Kicki, skulle ha
  tyckt om det där inlägget.

 5. tess skriver:

  meeeen herrrregud!
  Hur orkar ni Evalotta och Ann………!!
  Här kommer en tjej hem från en låång resa och har åstadkommit mycket gott för framtidens fattiga och sjuka barn. Ni har mage att kommentera Magdalena om en sådan tramsgrej!
  Det är väl inget fel att vara gammal?! VEM har påstått det? Ingen, så vitt jag kan läsa eller se.
  Skulle ni vilja bli tagna för 30 år äldre än vad NI är? Tror inte det. Ni har bara inget att göra…
  Men ni har ju lyckats, få andra läsare irriterade. Men jag ser er bara som ett stort J—-la skämt.
  Hoppas ni får en bra dag 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..