32.167 kr

Älskade vänner!!!!

32.167 kr har vi samlat in på en vecka!!! FATTAR ni vad fantastiskt!

NI är mina hjältar!! Vi kommer göra det så fint!
Går det i den här takten så måste du boka ledigt från jobbet redan i höst och hänga med på invigningen!

 1. tess skriver:

  Härligt!! Jag skulle gärna vilja följa med. Framför allt för att hjälpa till mera…

 2. Hej Magdalena!

  Så underbart spännande det har varit att följa med er, all heder till dig och din och din familjs genuina insats. Jag arbetar som lärarvikarie under min studietid och har undervisat i SO, där vi började att diskutera kring heliga Birgitta och hennes fantastiska resa, bara så där så hamnade jag i min entusiasm i en förklaring angående barn som faktiskt fortfarande som lever under förhållanden som vi kallar historia. Hur man levde förr, att det faktiskt finns de barn som fortfarande som lever under stora svårigheter. Jag kom och tänka på ditt och din mammas fantastiska arbete på Filipinerna och berättade för barnen och de satt som ljus och lyssnade intressant. Jag visade bilder från din resa, på dina barn som varit delaktiga och visat ett stort mod att hjälpa andra. Mina elever som är 11 år kunde då förlika sig med dina barn och de blev helt tagna och ville göra allt för att kunna hjälpa till. Tillsammans å bestämde vi oss för att delta i vårmarknaden som äger rum nu på Lördag den 28 april. alla barn kommer att baka massa kakor för att sälja. Varenda krona kommer gå till erat projekt. Hellst ville de åka med dig på resan för att delta. 🙂 De kommer att skylta ”Hjälp oss att hjälpa”…de fattiga barnen i Filipinerna. Dessa underbara ungar har engagerat sig mycket att våra lektioner går just nu utpå att planera inför dagen. Detta skall bli sååå spännade och se hur mycket vi kommer kunna bidra med och framför allt deras stolta ryggar och leenden när vi rott det i land!!

  Vi är stolta för att delta och att få bidra till detta projekt!!

  All kärlek, Klass 4d i grästorp och Josefine

 3. Känns så bra att ha bidragit med lite pengar:)) man förstår inte hur bra man har det! Hoppas resan hem gått bra för er! KRAM!

 4. Helena skriver:

  Här e en till som sätter in lite pengar när lönen kommer på fredag!! Heja Maggan o heja oss!!

 5. Ja vad vi är bra!!!
  Kram och välkomna hem!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..