32.167 kr

Älskade vänner!!!!

32.167 kr har vi samlat in på en vecka!!! FATTAR ni vad fantastiskt!

NI är mina hjältar!! Vi kommer göra det så fint!
Går det i den här takten så måste du boka ledigt från jobbet redan i höst och hänga med på invigningen!

 1. Underbart!!! jag skrev för någon dag sedan att jag skulle sätta in en slant, men outförsedda saker satte en käpp i hjulet, men självklart kommer någon hundring alldelens strax! bara lönen kommer 😉
  Önskar man varit mångmiljonär & kunnat ge massor♥
  Det du berättar & visar berör så in i bomben!
  Kram kram! /Lena

 2. Samma här !! Inväntat lön för att kunna bidra i alla fall lite 🙂 Så när räkningarna betalas på torsdag sätter jag över en peng.

  Kram

 3. Helt fantastiskt 🙂
  Kommer komma in insättning från mig med, önskar dock att jag kunde hjälpa till ännu ännu mer.
  Kram

 4. Men om alla sätter in 5 eller 10 kr så blir det väldigt väldigt mycket mer!! Vart det inte 200 tusen unika läsare varje vecka? Kom igen alla, lägg inte ribban så högt! Sätt in en femma eller tia, det kan alla göra!! Med kärlek o respekt!

 5. Håller med Josefin, om alla verkligen sätter in om så bara 10 kr så blir det större skillnad än om några få sätter in 100 kr. Kom igen nu alla, skippa att köpa EN latte den här veckan och sätt in motsvarande belopp. Gräver ingen hål i din plånbok men gör stor skillnad. Du kommer sova gott!

 6. Hej Maggan, jag och min kompis (vi är 22 år) år så himla sugen på att göra en sån resa som du har gjort och åka ner och hjälpa till. Kan du ge oss nått tips på hur vi ska göra?
  Kram

 7. ÅÅåååå man vill bara skänka massor av pengar…. Men dom har jag inte nu när man är mammaledig. Men som sagt skippar lunch ute imorrn så vips hade jag en slant å sätta in. Känner för att gå ut å knacka dör nu…. KRAM alla

 8. Tips till dig som inte kan avvara pengar från egen ficka: Titta hemma om du har några tomflaskor/burkar som du kan panta. Gå ut på promenad och ta med dig en tom påse ifall du råkar se tomflaskor på vägen. Lycka till med insamlingen, mitt bidrag kommer in på kontot imorgon.

 9. Underbart!

  Men jag skulle bli så superduperglad om alla som är här inne satte in 5 kr, då hade beloppet rasat upp i höjden. Tänk vad fantastiskt det hade varit!!

 10. Förhoppningsvis har denna resa kanske även inspererat människor att skänka pengar till ”sin egen” organisation, det finns trots allt en hel del människor som har sin egen hjärteorganisation som de brinner för…som tex jag själv som ofta skänker till Barnfonden och deras viktiga arbete för utsatta barn/familjer världen över..tex Filippinerna. Ringar på vattnet effekten. 🙂

 11. Fantastiskt!!! Jag ska också sätta in en slant när jag betalar mina räkningar. Skönt att Lance mår bättre. Jag mådde riktigt dåligt över berättelsen om de stackars pojkarna på sjukhuset! 🙁 Usch… jag vill hjälpa dem ALLA!!
  Stor kram <3

 12. Vilka härliga kort och vad mycket pengar härligt, grattis till det. Ska se vad man kan bidra med, har ju även Hannas projekt där man kan bidra med så de blir ju till de båda ställena.

 13. Oj oj, tänk er hur det blir denna veckan när folk får löning:D Kan du inte lägga ut pg nr igen å pusha lite Maggan? Kram!

 14. Hannah G gjorde en resa till Indien tidigare i år där läsarna av bloggen samlat in en stor summa pengar för att bidra till att barnhem mm ska byggas färdigt. Enligt senaste uppdatering har över 75 000 kr kommit in till bygget.
  Kolla hennes blogg om du är intresserad, där finns många bilder från den resan, hennes mamma var också med.

 15. Känns så bra att ha bidragit med lite pengar:)) man förstår inte hur bra man har det! Hoppas resan hem gått bra för er! KRAM!

 16. Hej Magdalena!

  Så underbart spännande det har varit att följa med er, all heder till dig och din och din familjs genuina insats. Jag arbetar som lärarvikarie under min studietid och har undervisat i SO, där vi började att diskutera kring heliga Birgitta och hennes fantastiska resa, bara så där så hamnade jag i min entusiasm i en förklaring angående barn som faktiskt fortfarande som lever under förhållanden som vi kallar historia. Hur man levde förr, att det faktiskt finns de barn som fortfarande som lever under stora svårigheter. Jag kom och tänka på ditt och din mammas fantastiska arbete på Filipinerna och berättade för barnen och de satt som ljus och lyssnade intressant. Jag visade bilder från din resa, på dina barn som varit delaktiga och visat ett stort mod att hjälpa andra. Mina elever som är 11 år kunde då förlika sig med dina barn och de blev helt tagna och ville göra allt för att kunna hjälpa till. Tillsammans å bestämde vi oss för att delta i vårmarknaden som äger rum nu på Lördag den 28 april. alla barn kommer att baka massa kakor för att sälja. Varenda krona kommer gå till erat projekt. Hellst ville de åka med dig på resan för att delta. 🙂 De kommer att skylta ”Hjälp oss att hjälpa”…de fattiga barnen i Filipinerna. Dessa underbara ungar har engagerat sig mycket att våra lektioner går just nu utpå att planera inför dagen. Detta skall bli sååå spännade och se hur mycket vi kommer kunna bidra med och framför allt deras stolta ryggar och leenden när vi rott det i land!!

  Vi är stolta för att delta och att få bidra till detta projekt!!

  All kärlek, Klass 4d i grästorp och Josefine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..