Vill man inte…

Jag har tvångstankar, jag vill bita av Skorpans näsa! Nypa honom i kinderna och trycka in hela näsan i halsen på honom, och snosa andedräkt..


När jag ser det här i sängen, börjar jag morra och göra konstiga kärleksljud..


Nästan så att jag blir lite rädd för mig själv hehe

Ps är du inte träningsintresserad ska du INTE skrolla neråt!


Jag har tagit personligt rekord!!!

JAG HAR SPRUNGIT EN MIL, 10KM, UTAN ATT STANNA!!!!


100 situp
12×4 dips
4x40sek planka
30 armhävningar
20×2 sido’situps

Nu är jag bannemig värd lite påskgodis!!

Stolt, jag?? Aldrig, hehe

 1. Emory skriver:

  Wow, this piece of writing is nice, my younger sister is analyzing such
  things, so I am going to convey her.

 2. J skriver:

  Härligt! Vad duktig du är med träningen! Blir så peppad när jag ser dina Nike+ framsteg!

 3. Du är grymt duktig!!
  Är du nöjd med din sportbh? Vad är det för någon
  Och var kan man hitta den?

  Behöver akut en ny, så hoppas på svar!!

 4. AM skriver:

  Guuud vilken sötnos till kille du har!! Jag /vi har en liten prins på 9 månader som vi vill pussa ihjäl. Hejja dej, du är super duktigt -milen är verkligen inte illa- måste klara den en dag också. Just nu klarar jag nätt och jämnt 4 km.

 5. Vad duktig du är!!!!!! Klapp på axeln ska du ha:) Själv har jag hamnat i en riktig träningssvacka… Januari var jag sjuk, men när jag satte igång i februari var jag snabbt tillbaka och full av energi. Men så för några veckor sedan blev jag förkyld i en vecka igen. Men tappade helt sugen under den tiden… Pressade mig tillbaka till gymmet, men blev besviken. Det var både tugnt och tråkigt. Gav det 3 gånger, men det vände inte. Nu har det gått två veckor till och jag kommer inte iväg och känner mig bara misslyckad nu, med dallermage:( Blääää, önskar jag hade din karaktär!!

  Trevlig påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..