Middagsgäster om 40 min och knarkkungar

Middag om 40 min, och Filip med matkassar är som bortblåst?!


Köksbordet är fullt av räkningar och kylskåpet gapar tomt! Var ÄR min middag, jag måste ju börja förbereda?!?

Läste om den nya knarkkungen i tidningen, eller förlåt! Jag menar baron. Hur skapar tidningarna rangordning och titlar?
Hur mycket kokain ska man ha sålt för att vara en greve, baron eller kung, någon som vet?

Kan INTE tänka mig att den här killen blir utan hundratals brevväxling-beundrarbrev av galna kvinnor på kåken?
Tjejerna kommer säkert stå på rad utanför grindarna vid Kumla för att få gifta sig.

Vad är det med kvinnor och män bakom galler, till och med äcklet Anders Eklund har fått massor av kåta kvinno-faans.

Har du skrivit brev till någon brottsling?
Vad är det för nerv som triggas hos OSS kvinnor när något är farligt OCH förbjudet?
Jag drogs själv till idioter som en magnet, när jag var ung och dum..
Tur att man vart äldre och klokare

Ps: Nu skriver jag INTE om dig som har en partner som sitter i fängelse. Jag menade dem som skriver ett brev till en främling i fängelset, som man bara läst om och aldrig träffat.
Bl.a. Bl.a. Ja, du fattar nog….


Blommor och ljus på plats..

Och Skorpan hänger med, och är glad som vanligt.
 1. C skriver:

  Hur kan du lägga upp en bild på en av sveriges mest kriminella? Han kallas bl.a. för ”den nye clark olofsson”. Du tycker nog att det är ganska intressant med dessa män, verkar d som? Annars hade du inte gett honom mer media än han redan fått? Har följt killen sen han var i 20-års åldern o du ska veta att det är ingen lammunge som du visar upp.

 2. Anna skriver:

  Man sitter väl i fängelse av en anledning? Man kan inte ha varit helt bra och smart om man hamnat där?! Klart man kan bättra sig. Men att skriva kärleksbrev till en pedofil? Njääääää sorry där blir jag mörkrädd. Jag föredrar laglydiga män 🙂 En polis är inte helt fel *gillar uniformen*

 3. Carina skriver:

  Supertipset till hoppgungan!!!!!! Lägg lite olika prassliga papper, plastpåsar, kuddar etc, dva lite olika material under gungan. Oj vad han kommer tycka det är jul att upptäcka. Min lilla kille kunde forska på det i evigheter!

  Kram

  Ps: köpte en randig tröja på lindex igår, tänkte på dig då! Ha ha!

 4. Lill skriver:

  Tjena Maggan!

  Måste bara fråga vad din fina vita byrå är köpt? Den är så otroligt fin!
  Ha en jättefin söndag vännen….

 5. Mia skriver:

  Hej! Tycker om din blogg! Tycker ganska olika än dig i ganska mycket men varför ska manläsa en blogg som säger sånt jag redan tycker själv!? Tycker du är cool! Såg dig på efter 10 i Malou och du bjuder så mycket på dig själv men har ändå sån integritet! Åh! Heja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..