Bålsta och app

Nu är vi färdigpackade och på bussen, mot Bålstas djupa skogar bär det av!


Hur kommer det sig att man jämnt överpackar? En natt ska vi sova borta, och jag har packat för en vecka.

Appen jag använder mig av är en NIKE app, titta på bilden under..
Jag köpte en liten sensor som man la i sulan, sen cynkar telefon och manicken varandra

Skorpan äter själv

På väg ut ska jag stanna till i Häggvik och köpa nya nappflaskor.

C u later! X

 1. Em skriver:

  Vad stor han blivit 🙂
  & jag titta på dig förra veckan när du va på efter 10.. 🙂

 2. Hoppas du slipper stöta på vildsvinen i Bålsta 😉 Är livrädd när jag besöker familjen, så äckliga djur! Trevlig helg!

 3. Härliga Charlie så söt så söt:) Längesedan jag kommenterade här inne.Känns ibland som man bara är en i mängden men ja det är man ju;) Måste bara säga att du var strålande i M efter 10.Helt bedårande.Vackrare än någonsin.Hela du strålar LYCKA.Nu till soffan och L.D.Ha en underbar Fredag.Puss o kram.

 4. Va underbar du är
  när du var med i eftertio 🙂
  Kram

 5. Åååå sååå fina ni e!!!! Hoppas ni får en riktig trevlig kväll:) å så hurtig du e Maggan!!! Grymt bra jobbat!!! Tack vare dej så har dy gjort en piggare och jag har orkat ta tag i träningen igen har massor av gravidtitets kilon kvar som inte vill ge sig.. Beundrar dej som hinner träna så mkt och att du kan motså alla godsaker det kan ju inte en annan….. Ååå skorpan lille gör ju att man smälter bär man ser han:) kram till er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..