Slår allt!!

BRÖÖÖÖÖD!!!!!


Det enklaste jag någonsin gjort!
Pulver, 3dl vatten, rör med en sked, och in i ugnen 70 min

Med så mycket smör att det rinner över kanterna!

Andakt!
Tack för tipset Katrin! Din shop är inte så dum.. Vill du surfa in på den och kolla in olika råvaror klickar du HÄR!
Nu ska jag sluta tjata sönder dig med kropp, hälsa, motion och dieter.. BARA en liten, liten grej hihi..

Jag kom in i mina 27 jeans idag, lite valk hängde över kanten, men inte farligt mycket!

Jag kunde knäppa dem (med nöd och näppe)


Imorgon ska jag hälsa på Malou på ”efter tio” så jag måste lägga mig snart och få min skönhetsömn..

OM Skorpan kan somna..

Sov gott x
 1. Hej finaste med världens mest underbara blogg!
  Jag kämpar och lider med LCHF för att det ger resultat men kan inte för allt i världen säga att det är en livsstil! MEN nu har jag hittat ett recept på bröd som är otroligt enkelt att baka, nästan omöjligt att misslyckas med, ingredienserna finns i varje livsmedelsaffär och ”det kostar nästan gratis” 🙂 (1,1 kolhydrater per skiva) Jag utmanar dig (fniss) att testa och när du gjort det, meddela gärna vad du tyckte. Massor av styrkekramar!

  Ingredienser:

  200 g (3dl) linfrö
  50 g (1dl) sesamfrö
  50 g (0,75dl) hasselnötter
  50 g (0,75dl) mandel
  50 g fibrex eller fiberhusk
  2 tsk bakpulver
  1,5 msk brödkryddor

  Mixa allt till ”mjöl”

  Blanda sedan ihop:
  50 g smält smör
  1 dl creme fraiche
  250 g keso
  6 ägg

  Gör så här:

  Mixa alla nötter och frön till mjölkonsistens.

  Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 60-80 min i 175 grader i ”vanlig” ugn. I varmluftsugn något lägre temperatur och en aning kortare tid. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

 2. Hej! Jag kan varmt rek ett bröd som heter Nystart, ett saftigt frukostbröd med lite kolhydrater. (CarbZone) 6 g protein/skiva, 3,4,g kolhydrater/skiva,1,4 g fiber/skiva, Super att rosta Är märkt med LCHF och köpt på Ica Kvantum 29,90 kostade det. Skivad som rostbröd.
  Har oxå köpt 70 min brödet men inte provat än, köpte det på hälsokost 69:-.

 3. Hej Maggan!
  Du ser ju helt perfekt ut i kroppen! Precis lagom 😉 själv har jag börjat med LCHF och har redan gått ner 2 kg på 3 dagar… supernöjd förstås 😉
  Du inspirerar verkligen!
  Kram

 4. Varför denna hets mot Katrin? Tycker det är härligt att folk gör det dom tror på och självklart ska man väl tjäna pengar! Vill inte alla det? Säljer hon ”brödmix” och ni vill testa spelar det då någon roll om de slantarna hamnar i hennes företag eller vill ni hellre att en stor Ica handlare lägger de på hög? Dags att sponsra småhandlare tycker jag och alla som kämpar i det tysta.
  Kram på er.

 5. Hej!
  Jag var och tränade med Philip i veckan för att komma igång ordentligt. Jisses vilken träningsvärk jag har idag!!! 🙂
  Mvh Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..