Kisstant

Jag var tvungen att avsluta min löpning efter 6 km (4 km powerwalk) för jag höll på att kissa på mig! Haha


Vilken tur att jag var hemma, för det hade blivit pinsamt annars!

Jag får börja jogga med blöja!

40×4 plankan
40 vanliga situps
30 vardera sida’situp
30 armhävningar

Skorpan har sovit som en stock i surret av nyheterna och löpbandet


Nu ska vi hoppa in i duschen, för att hinna till vårt första frukostmöte..

Önskar dig en härlig dag!

 1. Michan skriver:

  Jag tänkte på att du gör plankan och situps, dom brukar säga att man inte ska göra sitt upps efter att man fött barn pga magmusklerna. Vad säger din PT om det??? Bara nyfiken för jag vågar bara göra plankan.

 2. Hej du Underbara.

  Ville bara tala om att jag är cirka lika gammal som du, ett år plus tror jag. Har ett hormonstinnt monster i gymnasiet och en riktig liten fjårtis här hemma. Båda tjejer.
  Jag tränar. För att jag behövde ersätta rökningen med något från början, o nu är jag i gång på riktigt. Vad kul det är.
  Har gått ner från storlek 40/42 till 36, och dom sitter lite löst i midjan nu. Men är trånga över vaderna. Däremot har jag gått upp ett kilo i vikt. Muskler vs fett.

  Det jag ville berätta är något jag har skämts så innerligt för i många många långa år.
  Hoppar, skvätter, nyser, skvätter, hostar, skvätter, studsar, skvätter, skrattar, skvätter.
  Du ser ett samband?
  I julas fick jag nog när jag insåg att det här hindrade mitt normala liv (träningen på Friskis, kunde inte avancera till tyngre intensiteter pga skvättandet).
  Jag sökte hjälp hos men gynekolog.
  Ultraljud och visa knipmusklerna. Och dom fanns där med råge. Allt hade hamnat lite ”på sniskan” efter förlossningar. Mitt urinrör har inte uppförsbacke, utan nedförsbacke. Inte undra på att jag skvätter.
  Fick remiss till Folke Flam på Gyn Stockholm på St Görans Sjukhus. HAn är uppfinnare av TVT-metoden som jag ska få göra. Dom ska operera in, under lokalbedövning, ett gummiband runt urinröret. Som ett stödjande U. Blir hemma i 2 dagar. Sen kan jag träna, lyfta o sexa som vanligt.

  Det finns hjälp att få. Skäms inte. (även om man gör det som tusan)

 3. Mick skriver:

  Vaddå 🙂 menar du pinsamt för att du pinkade på dig när du kom hem?
  Bra joggat tycker jag, vetetusan om jag nånsin kommer att komma 6 km på under 50 minuter, även om jag springer heela tiden.
  Jag tycker att du är superduktig 🙂

 4. Tanja skriver:

  Snällllaaaaaa maggan ….. Vilken mapp använder du??? Duktig du e :)))

 5. Åh vad du är duktig!! Jag ska också börja träna igen tror jag (är en periodare) för jag har insett att jag har börjat fått”kärlekstag” som jag aldrig haft förut.. Vill inte ha. Eftersom jag alltid varit den smala, perfekta tjejen..Men jag är lycklig ändå:) Men huva säger jag bara, om jag kollar på dig eller mamma som nyss fått barn..Då kan man ju gått upp kolosalt mycket men på köpet får man ju ändå världens underbaraste guldklimp så då bryr man sig nog inte lika hårt, då är det värt det! 🙂 Jag känner att jag vill ha barn nu, fast ändå inte (är bara 16) men då skulle jag absolut inte bry mig om jag fick några extra kilon men nu är ju läget inte så, och då tycker jag man får vara lite extra petig.. 🙂 Puss&Kram supermorsan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..