Trendig…

Vad roligt att jag äntligen blivit trendig, utan att veta om det..

 1. Amanda skriver:

  TILL SOFIE: Det är klart att du mår skit när ditt förhållande tagit slut och det ska du också höra ett tag. MEN du kommer, jag lovar dig, ut starkare och tryggare även fast det kan ta en stund. Det är jättenyttigt för dig att bo själv nu ett tag och du är sååå ung och har massor av år på dig att finna dig själv, en ny partner att älska och skaffa familj med. Gör massor av må bra saker som du gillar och försök att tänka på dig själv, bara dig själv och investera i dig själv för det är du värd. Du kommer att se tillbaka på denna kraschade relation om några år och säga att gud vilken tur att vi inte skaffade barn. Jag kan lova dig det. Lycka till och kram

 2. Jag vill inte ha några barn http://wp.me/p1uIV8-390
  Inte under några omständigheter.
  men förbjuder ingen annan eller säger att de gör fel.

  Svårt att acceptera tydligen

  Mrs G

 3. Madde skriver:

  Till Sofie
  Jag är snart 44, har 2 barn som är 9 & 6, jag är gift med en man som jag varit ihop med 12 år, gifte oss för 2 år sedan. Har det bra nu, vi är friska, lyckliga. När jag var ca 25, så kom jag på min notoriska otrogna pojkvän, som stal pengar från mitt konto. Hoppas du förstår vad jag vill framföra. Inte på något sätt vet jag vad som kommer hända dig, men jag hoppas och tror att massor av spännande och bra upplevelser kommer att ske. Jag tänker sällan på den pojkvännen som sårade så han är ganska oviktig. Lycka till och ge det den tid det tar.

 4. annaa skriver:

  Käring? Käringar är/blir vi allihop om vi har tur och får leva,. Slutaatt vara så elaka människor och kasta smuts på varandra, vad får ni ut av det`egentligen?
  Ingen människa med klass beter sig så.
  Önskar ett bättring och ett glatt liv.

 5. Malin skriver:

  @ Lina

  Ja visst blir man less på gnällkärringar! Annat med oss sköningar här. Vi är coola skööööningar vi här på Magdalenas blogg. Prutt prutt på er körvar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..