Hemma!

Hem kära älskade hem!


En lång arbetsdag! Men fylld av härliga möten och människor som fick sina liv förändrade..

Jag stötte på Putte (från så ska det låta) vilken trevlig kille!!!

När jag kom hem började tårarna nästan rinna av lycka! Filip hade beställt överrasknings städning, så lägenheten sken och luktade rent och såpa..
 1. Åååååh vilken underbar överraskning!! 😀 Puss

 2. Kersti skriver:

  Jag tror att de som skriver elakt och kommenterar allt är missnöjda med sina liv.Kanske har de inget jobb,kanske är de sjuka, kanske har de dålig ekonomi, missnöjda med sig själva,inte hittat någon kärlek eller har en dålig relation till sin partner.
  De förstår inte att ditt liv är mera än det du skriver, att du inte berättar om varenda människa du träffar och allt du gör.
  Jag tycker att du verkar vara en givmild,trevlig,bra människa.
  Jag tycker att man ska unna andra människor att ha det bra.Och försöka göra det bästa av sin egen situation. Avund,missunnsamhet,svartsjuka och elakhet är värsta sjukdomarna!
  Tack för en underhållande blogg! Kersti

 3. Anette skriver:

  Underbart att komma hem till ett skinande hem! Min syster gjorde det för mej för några år sedan. Hon sa att det var så kul att städa hos mej för man såg sån skillnad…..hmm! Vilken härlig lägenhet ni har! Ha en bra dag! Kramis Anette

 4. Linda skriver:

  Vilken toppen man som tänker på dig! Jag menar du är alltid i farten och har tusen saker för dig och att få lite hjälp ibland är aldrig fel. Du behövde det 🙂

  Kram på er!

 5. *lena* skriver:

  Underbar karl med en sån toppen överaskning, städning är så supertrist och varje gång man slipper är guld värt så tummen upp för Filip 😀 åååååh gooooooobebis e så sööööt mums:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..