ANNONS

Får man skriva vad som helst?

/

Hej och hå vad jag har jobbat idag. Det finns nog inget roligare än att göra människor glada, så jag har verkligen världens bästa jobb!

Och apropå att göra andra glada så funderar jag på människor som inte tycker att man ska göra det. Andra glada alltså. Jag älskar ju dom flesta av er, men det finns ett par stycken där ute som gillar att göra livet surt för andra. I normala fall så skiter jag fullkomligt i dessa och för det mesta blir jag bara förbannad. Men ibland stannar jag upp och funderar.

Är det okej att håna någon, att skriva att man är dum i huvudet, att klaga på både det ena och det andra….jämt och ständigt? Eller jag kanske ska fråga: v a r f ö r gör man det? Och v a r f ö r fortsätter man läsa en blogg om man nu stör sig så mycket på bloggaren ELLER en annan bloggläsare? Är det för att man är avundsjuk? Har man så tråkigt liv själv så att man måste göra livet surt för andra? Nu har vi ju lagt in en spärr här som gör att de värsta kommentarerna aldrig publiceras och ni andra, normala och trevliga läsare, skulle bli mörkrädda om ni visste vilka männsikor det finns därute.

Får man inte vara lycklig? Får man inte bo var man vill? Får man gilla/ogilla Cesar tex, får man inte tycka att man lever ett bra liv? Ha olika åsikter? Ja, herrejösses vad mycket det är man inte får göra, eller säga, utan att det blir liv i luckan här. Gudskelov så är 99% av mina läsare dom allra bästa…och tack för det!

Jag tänkte att vi skulle diskutera det här, jag vill gärna ha era åsikter. Och gärna åsikter från den lilla skara av illvilliga läsare som tillhör dom jag just beskrivit. Hur tänker ni? Det måste vara jobbigt att vara så neggo jämt.

35
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00