7 km


Skorpan fick promenera 1 km på magen med mig.
OBS: När jag går på bandet med bäbisen så är jag VÄLDIGT noga med att säkerhetsbandet är noga fastspänt, ifall jag skulle snubbla.

Skorpan somnade som en stock och hamnade på sängen istället

(Mössan är på för att jag har fönstret öppet)

SEN sprang jag 3 km!!!
Och gick 4 km, i rask takt

Plankan 50 sek x 4

Sneda situps 12 x 4 på vardera sida

Armhävningar 12 x 4

Slå det Sophie!!! Hehe

Jag är så jäkla stolt! Och vad fört kroppen anpassar sig? 3 km löpning kändes helt ok…

Jag vet att jag kanske verkar självgod och skrytsam, men jag är faktiska så himla stolt över att jag tvingade mig själv att börja på egen hand..

Gratis! Kräver ingen barnvakt, och du får duscha ifred..

 1. Maria skriver:

  Hej!

  Maria vad heter appen mer än Nike? Är det den som heter
  Nike+ GPS?? Kan man ändra till svenska på den?

  Mvh Maria

  Mycke Maria e det 🙂

 2. Du är sååå duktig! Jag försöker med men är inte alls lika duktig och uppnår inte ens hälften så bra resultat! Händer inte så mycket som jag vill att det ska göra. Jag är som dig, vill att det ska synas på vågen med. iofs ser jag inte så mkt på min kropp heller! Vad har du för lätta tips som kan hjälpa en att fasta till kroppen lite 😛

 3. Lotta skriver:

  Tycker också att det är helt otroligt att du måste förklara att du skriver för att det sitter några nättroll och klankar ner på allt. Skaffa er ett eget liv säger jag bara. Brukar inte kommentera men nu har jag PMS och känner mig på krigsstigen.

 4. Eva skriver:

  Du är inte skrytsam. Du är jätteduktig:-)
  Jag själv borde också ta mig i kragen nu och lägga in en växel till.
  Man ska känna sig duktig när man gjort nåt bra.
  Massor av kramar till dig!

 5. Heja, heja, grymt bra!! SJÄLVKLART skall du vara stolt över dig själv. Skriv så mycket du bara vill om din träning, dina framsteg och det du är stolt över. Du inspirerar bara andra till det samma!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..