ANNONS

Vinnare Xbox 360 med Kinect och det nya spelet Kinect Rush

/

Jippio! Ni var otroligt många som deltog så vi skrev ut alla mejl, la dem i en hög på kontoret och sedan lät vi vår praktikant välja ut ett bidrag genom att han fick springa omkring och det bidrag han landade på när vi satt fälleben på honom, det blev vinnaren. Rätt svar, som var 5 st världar, och dessutom en ganska rolig motivering som lyder:

Min fru är gravid – och jag likaså!

För jag äter för tre, när hon äter för två…

Min mage växer fortare än hennes, usch,

– behöver därför ett Xbox 360 och spelet Kinect Rush.

För när bebisen väl kommit är våra ”gravidkilon” säkert kvar,

men de trollar vi sen barnsligt lätt bort med Xbox och Pixar!

Så GRATTIS, Jon Sjöberg i Fagersanna! Du har just vunnit ett Xbox 360 med Kinect och det nya spelet Kinect Rush från Disney/Pixar.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00