ANNONS

Designa din egen lampa!

/

Tjohoo! Vår i luften! Klockan framdragen och de har börjat sopa gatorna fria från grus och vinterskräp! Och en ny tävling så klart! Vi har hittat en riktigt cool sajt och givetvis kunde vi inte låta bli att fråga om vi fick tävla ut en värdecheck bland er! En vinnare vinner ett presentkort värt 995:- att använda på www.designalamp.se. Som vanligt svarar du rätt på frågan och du är med och deltar i tävlingen! Lycka till!

Designalamp.se är ett företag med ett nytt spännande inredningskoncept. De erbjuder både privatpersoner och företag möjlighet att designa sin egen lampa direkt på nätet. Lamporna lämpar sig såväl för vardagsrummet som för kontoret.
Med ett brett spektra av lampstorlekar, färger, mönster och tygbeklädda sladdar i ett flertal färger ges möjligheten att skapa en egen unik lampa. Lamporna tillverkas i plast eller tyg beroende på kundens önskemål. Det går även att ladda
upp ett eget original till din egna unika lampa. Designalamps formgivare kan även hjälpa till att utforma en lampa efter dina eller företagets idéer. Mer information och inspiration hittar du HÄR.

Hur många olika lampmodeller (storlekar på lampa) kan man välja på?
Tävlingen är avslutad. Rätt svar är 5 stycken kan man välja på. Vinnare blev: Bodil Hanson i Karlshamn. Grattis!


1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00