3.5 km

Idag utmanade jag mig själv!!


Svetten bara rinner!


Jag gångade 2km (7km/h)
sen sprang jag 1.5km (10km/h)


Jag vet inte riktigt vilken mätare jag ska lita på. Min NIKE’sensor i joggningskorna visar ett, och mitt löpband visar ett annat?

Skorpan?


Han somnade av allt ljud..

Dusch, frissa, lunch och fest!

Imorgon ska jag få träffa min livs idol!!! Jag kommer inte kunna sova inatt! Jag är nervös, spänd och förväntansfull!!!

 1. Nina skriver:

  HEJ
  Du jag måste bara fråga dig….din spjälsäng…säljer du den till mig när du inte ska använda den till Skorpan mera?! Vore perfa för ni kan ta den med ner till Ystad, då jag bor här 😉 Va bara tvungen att fråga…då jag vill ha en sån. // NINA

 2. Andrea skriver:

  Känner flera så kallade tanter, de är alla runt 80 år ..och så fördomsfria ..öppna och förstående för att alla är vi olika men inte mindre värda pga det ! Så korkat och fel att ordet tant har blivit synonym för tråkig !! verkligen trångsynt 🙂 Säger som Camilla Thulin : Svenska kvinnor är så rädda för att åldras , så dom kan inte göra det med värdighet utan kämpar ända in i döden för att vara coola ”tjejer” i senaste modet till varje pris …

 3. Lotta skriver:

  Gud så duktig du är Maggan! Strongt att kämpa på 🙂
  Får jag fråga vilken sorts köksmaskin du använder när du bakar? (har läst mycket om KitchenAid och AnkarsrumsAKM..) Har du (eller någon annan här inne) tips om vilken man ska köpa som är riktigt bra?
  Kram Lotta

 4. Bra kämpat! 🙂
  Själv har jag fuskat lite idag, men det är trots allt min dotters 5-årsdag idag.
  Då är det ok att fuska en dag. 🙂

  Trevlig kväll!
  Kram.

 5. Sussie skriver:

  Hej Maggan! Jag har tidigare använt Nike+ men det fungerade sådär bra tycker jag! Använde det när jag sprang tjejmilen förra året, men Nike+ låg hela tiden före. T ex när jag kom till 5 km markeringen så visade Nike+ att jag hade sprungit 5,5 km och det stämde ju inte. Man får ju lov att lita på att arrangörerna har mätt rätt 😉

  Din blogg är för övrigt underbar!! Jag läser varje dag. Har en son som är 6 mån gammal och han och din skorpa är så lika tycker jag!

  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..