Kutat 1.1 km

Grannarna under är inte hemma, annars hade det inte gått..

Skönt att kunna kuta hemma! Skorpan kan ligga i sängen, och ingen tittar på dig.


Jag har bytt ut mitt rosa promenadband till ett du kan jogga på


8km i timman hehe
1.1 km, inte mycket men en bra start. Imorgon ska jag börja intervall kubba.


Jag joggar så fult, så det här passar mig perfekt! Jag slipper vara orolig för att någon ska stå och glo och skratta på gymet..


”Mina bäcken känns bättre”, men jag börja springa försiktigt och känner efter..


Efter joggen, en planka 4×40 sekunder

Wii vad skönt! Svetten bara rinner.

 1. Maria skriver:

  Hej Maggan!
  Jag undrar om ditt rosa ”promenadband” är till salu,i så fall kan du väl kontakta mig då jag är intresserad av att köpa det?
  Kram

 2. Hej Maggan!

  Plankan, hur ser man resultat i det? 🙂 ligger där på golvet varje kväll och kämpar med att hålla mina sekunder men funderar varje gång på varför jag göra det. Snälla, ge mig ett svar så jag vet om det lönar sig :).

 3. Anna skriver:

  Ojoj, va duktigt! Jag funderar på den där ”plankan”… Vad gör den med magen? Jag har två småbarn och har gått från 57 kilo (ogravid)till nuvarande 66 och det som är svårast att få bort är den där degmagen:( Ser ju ut som jag är i fjärde månaden:( Är det plankan som är trixet alltså?

  Btw, fin blogg! Du är en otroligt rolig och fin människa.

 4. Helene skriver:

  Duktig du är!! jag började springa så för ett år sen, 1 km och sakta och sen ökade jag, sprang Tjejmilen i höstas och igår började jag springa igen efter en fotoperation, sprang 7 km i långsam takt, så härligt!
  Hur ska du springa intervallerna?

 5. Marie skriver:

  Jag måste fråga: vad var det som var så väldigt roligt på tv:n, tyckte Charlie?

  Kram från Marie i Värnamo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..