Middags’miss!

Såsen och kycklingen vart supergott ihop! Men häll INTE blandningen över riset. Riset sög åt sig all sås och det vart jättetorrt efter 20 min i ugnen. Trist! Jag som var så sugen på massor av sås över blomkålsriset.


Killarna åt nästan bara kyckling, riset var torrt och svullet.
 1. Anna skriver:

  Det visar ju på att LCHF inte är svaret på viktnedgång. Vore jag du så hade jag inte hållit strikt LCHF, utan minskat rejält på socker och kolhydrater (men inte överdrivit). Sedan inte ätit så supermycket fett, men självklart använt grädde och smör vid matlagning. Kan lova att du går ner i vikt då. Och du slipper så extremt dålig andedräkt. Och du kan mumsa sådana godsaker ibland, som du inte kan när du kör på LCHF.

 2. Sofie skriver:

  Hej Magdalena!

  Jag håller på med ett projektarbete i årskurs 3 på samhällsprogrammet, och har valt att analysera fenomenet att författa självbiografier i dagens samhälle! Detta med huvudfrågor som ;
  – Hur kommer det sig att så många vill ge ut sina självutlämnade historier?
  – Vad är deras syfte?
  Samt även undersöka hur enkelt/komplicerat det är att få sin bok utgiven av ett förlag.

  Liza Marklunds Gömda och din bok var de första verklighetsbaserade böcker jag kom i kontakt med för ett par år sedan. Efter dessa tycker jag mig ana en löpande eld av utgiva sjävbiografiska skildringar. Jag anser mig tyda blottandet i textform som en episod av våra kändisprofilers karriär, och det som har komma att blivit en slags trend, även ger upphov till drömmarna om en egenskriven bok hos övriga! Jag har varit en av dem…

  Jag ser dig som ett tydligt bevis på hur man kan gynnas av att ge ut sin egen bok, i många aspekter – läsarna speglar säkert dig på ett annat sätt än tidigare, din historia har startat diskussioner och din karriär fick en skjuts! 🙂

  Hur ser du på självbiografiernas alltmer ledande roll i bokhandeln?
  Hur tror du det kommer sig att begäret efter verklighet och sanna berättelser idag framstår som omättligt?

  Skulle vara väldigt intressant att få ditt perspektiv på det hela 🙂 Väldigt tacksam för svar!

  Med vänliga hälsningar / Din trogna bloggläsare Sofie
  sofieodmark@hotmail.com

 3. Synd att det blev misslyckat! 🙁
  Sås som är så gott och sås ska det vara mycket av ! 🙂

  Ha en bra dag och kram.

 4. Lindha skriver:

  Nästa gång skippar du riset i ugnen och serverar det separat istället 🙂 Lovar att det blir mycket bättre.

 5. Malin skriver:

  Ska få ett gott receptet på lchf- knäckebröd.
  4dl linfrön
  5dl blandade frön (sesamfron, solrosfrön, pumpakärnor)
  2dl boveteflingor
  2dl matolja
  5dl vatten

  Låt stå och dra i kylskåpet helst 24h (minst 8h). Bred sedan ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över flingsalt och annan valfri krydda. Torka i ugnen på 150grader 50-60minuter. Efter halva tiden tar du ut plåtarna och klipper i lagom stora bitar och vänd bitarna fortsätta torka resterande tid.

  Dessa kex är jättegott med lite keso på på kvällen…

  Lycka till
  Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..