Graafmorgon

Bäbisen gnäller och vill bara sova i famnen.

Lance började tidigt och tog halv 8 bussen (men glömde självklart sin gympapåse!)

Isak är en trevlig lite gulligull! Jag är världens bästa mamma!

Filip åkte med 7 planet till Skåne.

Tristan börjar 9, så han gör inte mycket väsen. Vi ska se om det blir fart på honom när vi ska leta fram borttappade skolböcker, vantar och mössor.

Själv har jag börjat med p-piller och känner ordagrant att jag vill lemlesta! Rycka av armar, och slå de blodiga sidorna i huvudet på idioter.

Hur har du det själv? Sitter du och njuter av en kaffe framför datorn?

 1. Men gud va mysigt ni har det. Kan du inte lägga upp fler bilder från erat hem?
  Skulle verkligen uppskattas!
  Kram

 2. Linda P skriver:

  Shit vad roligt att du ändrade texten om Isak, ha ha. Fick själv utbrott på min tonåring i går som vägrade gå till tandläkaren själv för att hon inte hittar, enligt henne. Den ligger alltså mitt i stan där hon hänger varje dag men jag ska åka dit med en bäbis och ytterligare två barn för att peka på rätt dörr *GAH*
  Och angående originaltexten, beter man sig som en skit så får man skit, det gäller även tonåringar.

 3. Fan vad bra beskrivning – jag vill rycka armar och slå på något, jag med! Så arg arg arg idag. Och jag har egentligen ingen anledning alls. Idag är jag bara så aaarg. Mjäff.

 4. Maja skriver:

  Vägen till att få ett barn kan vara lång och det är ingen självklarhet för alla. Jag läser en blogg som har berört mig väldigt mycket! läs deras historia på bloggen http://langtantillbarn.blogspot.com/

  Hjälp gärna till med att donera pengar som ni kan avvara för att hjälpa dessa fina människor att finansiera ytterligare IVF-försök med. Gör något fint för för dessa personer: http://samlain.se/insamling/insamlingar/onskan-om-ett-levande-barn/

  Snälla, läs deras historia.
  Kan du inte uppmärksamma detta lite extra Maggan?

 5. frida skriver:

  Skickar en värmande kram, har oxå haft ett svängigt humör idag pga p-piller. Din blogg är underbar och det änns så äkta när du delar med dig så av dig själv, du verkar vara en underbar männsika med en väldigt fin famillj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..