Vinn snygga puréburkar från Bambino.

Jaha. Då var det barnfokus igen:-) Inte så konstigt i och för sig. Ni är ju en helt bunt mammor, och en och annan pappa som hänger här dagarna i ända:-). Vi har snott åt oss 10 st snygga puréburkar från Bambino. Du har chansen att vinna två av dem. 5 vinnare får alltså två stycken var. Dessutom skickar vi med en liten receptfolder på pureér signerat mästerkocken Tom Sjöstedt. Som vanligt svarar du rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Lycka till!

Information om produkten/vinsten:

Bambino puréburk är helt tät, med smidigt skruvlock och lätt att diska. Gör favoritpurén hemma, portionera direkt i burken och vips ner i väskan. Flera roliga färger att kombinera. Kan värmas i mikro. SKÖTSELRÅD: Hand- eller maskindisk. PRODUKTFAKTA: Burk samt lock: Polypropylen Mjuk del av lock: Thermoplastisk Elastomer (TPE) Mer information och inspiration hittar du HÄR.

Bambino har en sjuksköterska som man kan ställa frågor till. Vad heter hon?

A: Magdalena  B: Carina  C: Catharina

Tävlingen är avslutad. Rätt svar är B, Carina. Vinnare blev: Jessica Wernersson Strömstad, Maria Jonsson Skövde, Malin Diedrichs Vaxholm, Karin Canpolat Malmö och Linda Jonzon i Mölndal. Grattis!

  1. Tack Magdalena för dina trevliga blogg inlägg. Följer dig dagligen och det är alltid lika intressant 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..