En dag på jobbet!

 1. R skriver:

  Men vad är grejen med att skriva: jag har aldrig skrivit en kommentar förut!? Jaha! och?
  Jag skriver kommentarer hela tiden överallt om jag anser det nödvändigt och det tycker jag det är.

 2. Mrs G skriver:

  Härligt! Ser ut exakt som den där stranden som jag håller på att boka en resa till i april.

  Kram Mrs G

 3. Hej! Första ggn jag läser din blogg, fick ett tips. Och nu är jag fast! 😀 Härlig blogg, gillar hur du sprider värme omkring dig. Och så blev jag sporrad att ta tag i kosten nu med efter en veckas galen förkylning och sunkande i soffan… Har tappat senaste året och lagt på mig några kg som jag inte behöver. Men nu jäklar, gillar dina tips på recept osv! Triggar fantasin och motivationen! 🙂

  Nu vill jag ist ge ett tips på en stretchövning, ifall din smärta inte släppt. Troligen är det din ischiasnerv som jäklas, den löper nämligen antingen genom eller förbi utåtrotatorerna som är en muskelgrupp i skinkan ELLER så är det just en av musklerna bland utåtrotatorerna som heter Piriformis som är den Onda (liten och elak, hehe). Gör den klassiska stretchen när du ligger på rygg, drar upp benen och lägger ex vänster fot på höger knä. Vinkla ut vänster knä, ta tag bakom höger knä och dra in benet mot kroppen. Gör det rätt sakta så musklerna slappnar av och stanna där ett par minuter. Men tänk på att inte vålda vid stretchande med tanke på att dina ligament osv ff är rätt uttöjda efter graviditeten (räkna med ett års återställande). Om smärtan håller i sig, sök hjälp hos en massageterapeut. 🙂

  Hoppas du blir kvitt smärtan, man blir ju som handikappad. :S Må så gott! Mvh Alexandra (cert. massör och dipl. medicinsk massageterapeut)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..