ANNONS

Vinn Katrins Lchf bok

/

Det är mycket Lchf just nu:-) Metoden passar inte alla, men vissa. Självklart kunde vi inte låta bli att ringa Katrin och sno åt oss några exemplar av hennes bok- Dags att bli smal. Lchf på mitt sätt. Vi har fem stycken och du har nu chansen att vinna ett exemplar. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan och du är med och deltar. Lycka till!

Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon ”svullat” i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle ”rinna av” henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.

Men Dags att bli smal! handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn. Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat. Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Mer information om boken hittar du HÄR.

Katrin har en pojkvän, som också är pappa till hennes son, Ringo. Vad heter han?

A: Zingo  B: Bingo  C: Twingo

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00