Vinn Katrins Lchf bok

Det är mycket Lchf just nu:-) Metoden passar inte alla, men vissa. Självklart kunde vi inte låta bli att ringa Katrin och sno åt oss några exemplar av hennes bok- Dags att bli smal. Lchf på mitt sätt. Vi har fem stycken och du har nu chansen att vinna ett exemplar. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan och du är med och deltar. Lycka till!

Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon ”svullat” i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle ”rinna av” henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.

Men Dags att bli smal! handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn. Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat. Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Mer information om boken hittar du HÄR.

Katrin har en pojkvän, som också är pappa till hennes son, Ringo. Vad heter han?

A: Zingo  B: Bingo  C: Twingo

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

 1. I’m not sure why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see
  if the problem still exists.

 2. Ville bara kolla…….. om det finns nåt x över av Katrins LCHF bok.
  När tävlingen var så låg jag på sjukan efter en större bukop. Jag försökte tävla via min android, men det gick inte!!!! 🙁
  Skulle man kunna få en bok iaf som plåster på såret när jag varit på sjukan och fortfarande mår tjyvis och går på morfinpiller här hemma. Skulle passa perfekt att ha den boken att luta sig emot nu när jag vill lägga om kosten efter op. Har inte råd att köpa den…..
  Man kan ju alltid fråga, eller hur?
  Hoppas, hoppas

 3. Hanna skriver:

  Är mycket nyfiken på lchf! Fick mitt andra barn för 5 veckor sen och behöver lite hjälp på vägen för att nå idealvikten! Dags Att komma i bikinin inför sommar 2012:-)

 4. Hej
  Mitt första inlägg på din blogg som jag började läsa för ett halv år sedan.
  Det är min 3:dje vecka med LCHF och jag trivs med den dieten eller ska man kalla det levnadssätt. Vad som gör mig rädd är dessa två läger som är indelade, för och emot som är väldigt hatiska mot varandra. Kan man inte bara acceptera att vi är alla olika. Ingen har samma stil hemma men för det blir det ingen debatt. Inga hatiska stämningar mot vegetariener och deras sätt att äta. Så mycket som jag har blivit ifrågasatt med denna ”diet” har jag aldrig blivit innan. Inte konstigt det blir krig i världen om nu endast en ”diet” kan sätta igång så mycket.
  Tack för en bra blogg.

 5. Karin skriver:

  Är mycket nyfiken på den här boken. Hört så mycket gott om lchf men har liksom vägrat testa eftersom jag älskar potatis 😉 Men nu efter två täta graviditeter så börjar det bli dags att ta tag i saker och ting om jag någonsin ska kunna visa mig på stranden igen:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..