Frågor om vikt och träning?

Har du några frågor om min träning, kost eller övningar så Klicka HÄR! och läs bloggen eller maila Philip.

 1. Mrs G skriver:

  Ville bara ge dig lite beröm för hur flitig du är med kosten och träningen nu!

  Kram Mrs G

 2. FRUGAN skriver:

  Jag tycker att du är grymt duktig och ger en sådan insperation till mig som också kör LCHF och som börjat träna minst 3 pass i veckan….
  Jag har gått ner 9 kg och 13 cm i midjan sedan annandagen och 16 kg sedan februari 2011!!!
  Nu väger jag 72 Kg och min målvikt är 60 Kg =)

  Jag skrev nyss ett inlägg på min blogg om YOGA och ett riktigt Billigt startpaket om man är intresserad men aldrig testat, som jag!

  Många kramar till DIG

 3. Sofie skriver:

  Hej!
  Jag undrar om din spanx, är du nöjd med linnet? Hur är storleken? Vad fick du betala & från vilken affär köpte du? & en liten fråga till, ångrar du att du inte köpte ”cykelbyxan” alltså den som man drar uppåt.. tänker om linnet liksom ”krullar upp sig” mot magen när man har det på sig eller om det verkligen håller in kärlekshandtagen 🙂 ? Tacksam för svar då jag sitter i beslutsångest inför vilken jag ska köpa 🙂 KRAM & TACK för en underbar blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..