Tog det som fanns i kyl och frys

Mina lax’folie’knytten är en gammal och beprövad favorit..
Du kan lägga i vad som helst, och det blir oftast gott.


Idag tog jag lax, salt, peppar och geggade ihop ett par skedar pesto med fetaost, la det på en bädd av färsk spenat. Strödde lite räkor på toppen, kryddade lite extra och hällde på en skvätt grädde (så att spenaten blir gräddstuvad.)


Dekorerade med timjan och knöt ihop.


Har ingen aning om det blir gott?! (det står fortfarande i ugnen)
Men jag lovar att berätta för dig.

Hur länge ska de gräddas? Ingen aning, jag brukar ta ut ett knytte och skära lite i laxen, för att se om den är genomkokt.

Idag fick jag shopping’sjukan!
Gick in i en supermysig butik på Dalagatan, och de hade 75% rea!!


Handlade två fina skjortor, innan det bar av till nästa butik (Plagg) där de hade 50%,
Det känns genast roligare att unna sig själv något fint ”när man trivs lite bättre med vikten”

Ska bara fixa middagen och lägga barnen, sen ska jag visa upp mina nya fynd.

Ang höften, tack för alla tipsen! Värken försvann lite tidigare, men nu är den tyvärr tillbaks igen.
Det måste vara nerver ikläm..

 1. annika skriver:

  Hej!
  Maggan du kan inte lägga ut sådana där bilder med härliga fina inrednings prylar och dessutom 75%!!!
  Jag går bananas!!!
  Bor just nu i Estland och här finns inga sådana härliga affärer!

  Kram Annika

 2. Lovisa skriver:

  Muuummns ser supergott ut:))) Hoppas det var det med;). Du din höft.. Tror jag vet vad du drabbats av.. Hade och har än i dag problem med det. Födde min son för 2 år sen och fick problem bara några veckor efteråt med precis samma sak du har! Visade sig att det var bäckenbenet som var boven ;). Hoppar typ ur led On jag inte gör som jag ska .. Och vad är det jag ska göra för att göra som jag ska?? Joooooo inte gå långa steg ( korta korta), inga boxpass( höga sparkar osv. Min sjukgymnast förklarade att när man föder barn så lukras bäckenbenet upp och på vissa blir det inte som det ska igen på ett tag. Kanske detta du har ?? Eller inte?? Tänkte bara att det kanske kunde vara till hjälp..?? Kram på dig!!!!

 3. Matilda skriver:

  Tack för värmande ord om min butik, Classic Living. Jag är mammaledig och blev glatt överraskad när jag kikade in här. Hoppas du kikar förbi igen. Din syster och jag hade en liten kundkväll i butiken tillsammans i höstas. Hoppas du kommer trivas med dina fynd.

  Kram kram

 4. Patrik skriver:

  Batman/Jag springer för svältande barn!!
  Gå in, stötta, peppa och bidra!

 5. Det ser fantastiskt gott ut!! Hoppas det smakade lika gott som det såg ut 🙂
  Jag älskar sådana affärer, jag hade blivit alldeles utom mig av lycka om jag hade stött på en sådan butik med 75% rabatt, härligt!! Du hade en lyckad shoppingdag idag. Det skall bli kul att få se vad du fick med dig hem 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..