ANNONS

Tog det som fanns i kyl och frys

/

Mina lax’folie’knytten är en gammal och beprövad favorit..
Du kan lägga i vad som helst, och det blir oftast gott.


Idag tog jag lax, salt, peppar och geggade ihop ett par skedar pesto med fetaost, la det på en bädd av färsk spenat. Strödde lite räkor på toppen, kryddade lite extra och hällde på en skvätt grädde (så att spenaten blir gräddstuvad.)


Dekorerade med timjan och knöt ihop.


Har ingen aning om det blir gott?! (det står fortfarande i ugnen)
Men jag lovar att berätta för dig.

Hur länge ska de gräddas? Ingen aning, jag brukar ta ut ett knytte och skära lite i laxen, för att se om den är genomkokt.

Idag fick jag shopping’sjukan!
Gick in i en supermysig butik på Dalagatan, och de hade 75% rea!!


Handlade två fina skjortor, innan det bar av till nästa butik (Plagg) där de hade 50%,
Det känns genast roligare att unna sig själv något fint ”när man trivs lite bättre med vikten”

Ska bara fixa middagen och lägga barnen, sen ska jag visa upp mina nya fynd.

Ang höften, tack för alla tipsen! Värken försvann lite tidigare, men nu är den tyvärr tillbaks igen.
Det måste vara nerver ikläm..

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00