Höftvärk och Delta gym

Jag står på Dalagatan och kan knappt gå, jag haltar och kan inte riktigt stödja mig mot vänsterhöften! (Jag har promenerat mycket idag) Men på väg till gymmet nu small det bara till! Det känns som om höftkulan hoppat ur och det strålar ut i rumpan. Usch! Vad kan det vara?!


Jag får ju inte bli skadad och utbränd nu när jag äntligen ska springa maraton och bli superfit!
Jag skickade precis en bild till PT-Philip hur jag vill se ut om två månader.

Undra om tanken är realistisk?!
NOT!
Glömde bort att leverera lite Isaac’skvaller till alla er tonårsbrudar som kan tänkas ha mig till svärmor! Hehe
Isaac hjälper till nere på DELTA GYM (du vet där jag jobbade som tonåring, och tränar nu)
Vill du spana in honom? Då får nu åka ditt, provträna och beställa en go fruktdrink… Hihi
 1. Eva skriver:

  Vet inte du Maggan att 99,9 % av alla bilder i tidningar är retucherade . Angående Charlotte Perrelli.
  Så man kan ju bli lite lurad när man tror att alla kändisar har så fina kroppar. Tråkigt men sant.

 2. Eva skriver:

  Ishiasnerven! Så får jag oxå ibland.
  Fråga din Pt hur man ska göra för att bli av med det.
  Och meddela på bloggen sen för oss andra:)
  Kram!

 3. Kolla upp päronmuskeln i rumpan.
  Jag hade liknande symtom och gick till alla möjliga då jag hade sådan ishiasnerven att jag inte kunde sova ordentligt på 9 år, men sedan var det en läkare som kom på päronmuskeln som den heter för oss dödliga;)
  Jag stretchar men har inte riktigt kommit åt den ordentligt, varken själv eller naprapat eller kiripraktor, men nu har jag uppfunnit en stretschgrej själv och då rackarns kommer jag åt den ordentligt.

 4. Jonas skriver:

  Hej Magdalena, min sambo läser din blogg och berättade om din smärta. Det låter som snapping hip, inte ovanligt för kvinnor efter graviditet. Berör ofta att på man är lite svag i mage, höft och rumpa 😉
  Jag (leg naprapat på Kroppscompagniet) finns på Upplandsgatan vid Odenplan om du behöver hjälp med smärtan och att hitta orsaken.

 5. Anne skriver:

  har inte exakt koll på var du bor men det verkar vara nära Vasaparken… På Odengatan 80-82 finns Citynaprapaterna, 08-30 60 79. Har gott hos dem i minst 15 år o de är jättebra samt att det går oftast att få akuttider inom 24 h… så behöver du gå till en naprapat så gå dit! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..