Frissan och spons

Lance åker till Riga på fotbollscup om ett par timmar, min älskade mellankille har blivit så stor! Vi har passat på att mysa lite under morgonen, så han fick följa med mig till frissan.


Min Lance är helt otrolig! Vet du vad ungen precis gjorde?! Han promenerade in på Adidasbutiken, (dörr i dörr med frisören) och berättade för kassörskan att han var ett kommande fotbollsstjärnskott, och att OM Adidas ville vara ”först”, så kunde de få börja sponsra honom redan i tidig ålder, då han inte var lika dyr!
Det slutade med att han fick nr till deras marknadschef! Haha, behöver jag säga att min chansning är att han kommer gå långt..

Läser i en blaska att randigt är den ”nya lilla svarta”

Jag fick beröm för mitt ”eget” hår idag, kvalitén har aldrig varit bättre sa Malin, och jag håller med! Jag har alltid kämpat med olika inpackningar, serum och sprayer, men det ENDA som faktiskt gjort skillnad är oljan jag använt det senaste året.

Den absolut bästa produkten som finns! Luktar ljuvlig och gör underverk för torra fuskblondiner!
(googla den, min är köpt nere hos Elizabeth på Prestons, Narvavägen)
 1. O. skriver:

  Håller med ovanstående ‘M@rie’ : Lance for president! Han är bara för grym! Det måste han ha fått från mor sin. 🙂

  Och du; Har glömt att kommentera detta med randigt som du ojar dig över, finns ju inget snyggare, vare sig det är ‘mode’ eller inte!

  Kram!

 2. M@rie skriver:

  Lance for president:)!

 3. Maja skriver:

  Hej Flickor!!
  Blev också sugen på superoljan och googlade som
  bara den. Kika in på vackerstore.se. Där har de just nu ett erbjudande. 149 SEK. Jag slog till och tog två st med en gång! Mycket med tanke på mina torra händer och ben. Och för topparna också, såklart.

  Kram på er, allihopa!!

 4. Mari skriver:

  Argan Secret olja o kräm finns att köpa till bra pris på vackerstore.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..