ANNONS

Årets personliga blogg

/

Jag trodde inte jag fick leka med de unga heta längre:-) MEN, jag är nominerad till Årets personliga blogg av Finest.se:s läsare! Den gamla paddan kan tydligen fortfarande. Jippo! Och vet ni vad? Det är ju faktiskt NI som gör den här bloggen. Det är NI som följer med mig. Ni är en helt bunt korvar, tanter, tjejer och en del kärringar:-) i hela landet som hänger här.
Vi gör faktiskt det här tillsammans!

Vill man kan man rösta här: http://finest.se/finestawards/. Men bara OM du verkligen tycker så.
(Lite kul ELLER rättare sagt mycket kul är det!! Jag är lite rosigt stolt och smickrad.


Stora kramen x
47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00