Mina mått efter en veckas träning

Plötsligt så händer det!
Jag har efter en strikt LCHF diet, promenader och träning i EN veckas tid gått ner sammanlagt 16 CM i omkrets (räknat ihop alla – mått)

Och gått ner 3,2 kg på vågen.

Mina framsteg!

”Mitt nya fett” är 32,1
”Och mitt nya BMI” 25,0

Det går framåt!!! Jag känner mig faktiskt superstolt över mig själv! Nu är det bara 6.1/2 CM kvar i sammanlagd omkrets innan jag ser ut som, när jag började träna för ett år sedan.
(Mina mått för 1 år sedan)


Och de cm sitter BARA kring brösten, midja och buken.

Och vet du vad!!
Jag har tryckt i mig GOD mat, och varit piggare än någonsin! (FUSKAT 1 gång, drack ett stort glas sockerfri saft med is söndagsmorse.)

Jepp! Jag är inte själv om det här! Du lovade att hänga på och köra racet med mig, jag vill veta hur det gått för dig? Skriv ut dina framsteg i kommentarerna, så firar vi!


Frukost, rysk yoghurt och bär

Kram x
 1. Eftersom jag insåg igår efter ”tantbehån” att jag tillhörde den kategorin och dragit på mig många trivselkilon är det nu dags att iaf försöka se ut som den ålder jag är i, eller hur. Man behöver ju inte se äldre ut. Samt så skulle min sjuka kropp definitivt må bättre att bli lättare så nu kör jag………….eller hela familjen får lov att haka på. Så idag ska tas mått. Rensas kylar och skafferi och skrivas lång handlingslista. Har kört LCHF förut och vet att det funkar.
  Önska mig lycka till 🙂

 2. Vad glad man blir utav andras framgångar…
  Det peppar mig. Började m träning 10 januari 2012. Gått ner 3.5kg!

  Lycka till, till Er alla samt Magdalena!
  Kul att du lägger ut dina resultat. You go girl!!

  Kram

 3. Gud vad du är duktig!!! 🙂

  Måste bara påpeka att sidan ser jättekonstig ut via iPhone.. Förstorar man texten flyter den ihop och blir suddig :/! Tänkte att du ville veta detta.. 🙂

  Kram

 4. Duktiga du!
  Jag har gått ner 11 kg sen i oktober 🙂 Fortsätter neråt fortfarande, även om det inte går riktigt lika fort längre.
  Kram

 5. Grattis, vad duktig du är. Själv händer det inte så mycket på vågen men mer i omfång, inte så kul men alltid nått ; )

 6. Grattis, vad duktig du är 🙂

  Försöker hitta min motivation, men det går så där…. Läser din blogg så långe och kanske, kanske kommer jag igång!!!

  Tack för en trevlig blogg

 7. FANTASTISKT bra jobbat maggan! Du är så duktig!
  För mig går det oxå bra… mätte mig imorse o har minskat många cemtimeter sedan jag började 3 jan, o tappat 6 kg 😀
  Man kanske vågar visa sig på stranden i sommar ändå 🙂
  Kram! fortsätt kämpa 😀

 8. Grattis Magdalena! Det känns skönt när en metod faktiskt fungerar, och snabbt, och där man dessutom får äta skitgod mat. Viktminskning och god mat brukar inte höra ihop:-)

 9. Har gått ner 2,1 kg och kör LCHF, är grymt taggad! Men måste nog försöka variera maten lite, är lätt att fastna i samma mat ;o)

 10. grattis till dina fina resultat! Underbar känsla. Äter också Lchf nu, sedan tre v tillbaka. Och 4 kg ner änsålänge…bara 10 kvar nu innan sommaren. Efter att fått tre grabbar på 7 år har man ju lite att kämpa med för att komma i garderoben…som ligger i en säck på vinden nu. Lycka till!

 11. GRYMT Maggan, bra jobbat!! Det är ju helt otroligt resultat på bara en vecka, jag är imponerad! Jag kör inte på någon diet och mäter mig inte, men har kommit igång och tränat igen, vilket är fantastiskt. Jag har grym värk i både ben och rumpa (körde ben på gymmet efter ett spinningpass igår), det är underbart!

  Keep up the good work!

 12. STORT GRATTIS !!!!!
  Du är så duktig, fortsätt att kämpa på….motgångar för fallgroparna kommer, men det är bara att bita sig i läppen.

  Det lönar sig ju, när man ser att vågen..blir ens vän, för engångsskull fniss fniss

  Kram

 13. Bra kämpat!
  Kämpar på jag med, denna sommar ska jag vara SMAL!
  Äter bara nyttig mat och motionerar.
  Får inte äta något onyttigt förrän den 22 mars, då min dotter fyller 5.
  Det är tufft och jobbigt men jag ska och kommer klara det!
  Kram till dig!

 14. Hej på dej!
  Grattis, vilket bra resultat på 1 vecka!! Går själv i funderingar fram och tillbaka hur jag ska komma igång, men här handlar det om 30 kg som ska bort så jag är inne på att starta upp med en cambridgekur och sen ramla över på lchf. Just för att få en kick start. Jag behöver se ett snabbt resultat för denna resa blir längre än 8 veckor, men min rädsla för att misslyckas gör att jag hamnar i ett feg läge där jag skyller på allt möjligt för att slippa, tyvärr, men jag hoppas att din inspiration och målmedvetenhet fortsätter att smitta av sig och ge kraft för att orka/våga ta tag i mitt liv. Förresten hur och var mäter du dej, tex axlar, rygg,buk? Oj vilken terapi stund detta blev…
  Kramis

 15. Vad duktig du är!! Har självt hållit på med LCHF i en vecka nu. Gick ner 2,4 kg dom första 4 dagarna o har sedan dess gått UPP 1 kg…. Jag är diabetiker o vet inte om det kan ha lite med det att göra. Men jag blir VÄLDIGT peppad när jag läser din blogg!!

 16. Hejja Maggan! själv kör jag också strikt lchf nu, varit skeptisk men tänkt att jag ger det en chans. Fick barn för ca 5 mån sen, rasade i vikt under graviditeten och tappade 13 kg från det att ajg blev grav tills nu. NU däremot när jag kör milslånga promenader och strikt kost så händer inte ett SKIT på vågen.. minskar i cm men inget på vågen..så fruktansvärt frustrerande… man ser alla andra som tappar kilon och på en annan händer ingenting.. =/ Men vi kör på och hoppas att det säger poff bara! =) GO GO GO!

 17. Först och främst: GRATTIS, härligt 🙂

  Sedan vill jag tacka för skrattet du bjöd på: ”Fetto Graaf” 😀 Åh du milde, du är la för gooo! 🙂

  Kram från Johanna

 18. Önskar att jag också kunde köra LCHF rakt av, har provat ngr ggr men min kropp sa nej tyvärr. Ska testa igen men mjukstarta lite, håller på och planerar och räknar på det. Men lite i hemlighet för min omtänksamma man vill inte att jag ska må som jag gjorde då. tror det var gallan som spökade.

 19. Heja heja!!
  Har själv kört lchf sedan 1 aug (mycket inspirerad av Katrin Z). Resultat: -14.5 kg har nu bara 5.5 kvar till min drömvikt.
  I cm har jag tyvärr inte mätt, men storleksmäsdigt har jag gått från 44 till 38. Skärpet kan spännas 15 cm längre in:).
  Det bästa är att jag nu kan ha mina favvojeans (som legat i garderoben i 10(!!) år..
  Och jag har fuskat lite.. Men kommit igång snabbt igen efter dipparna

 20. Wow! Vad du är duktig!! 🙂 Har kört med LCHF i exakt tre månader och har gått ner ca 7kg. Då ska jag tillägga att jag från början adr ett par kilo extra, och ville inte gå ner så mycket. Har alltid drömt om en PLATT mage och den är på G 🙂 Riktigt kul när man ser hur saker händer. Tränar gym 3 ggr i veckan 1,5h per gång. + Minst 30 min PW varje dag. Så kämpa på nu! (vilket inte är svårt med all god mat man äter) 😉
  Kramar

 21. GRATTIS MAGGAN.Du är jätteduktig.Verkligen bra kämpat.Detta kommer du fixa med bravur.Jag har gått ner 36 kg.genom att lägga om min kost.Min diabetes är helt under kontroll och jag behöver inte ta någon insulin mer,helt underbart.Nu ska jag bara hitta en träning som passar mig.Lättare sagt än gjort eftersom jag tycker det är skittråkigt och träna;) Ha en fortsatt underbar dag .Kram kram.

 22. Hejja på dig!! hehe… min mamma har kört på LCHF sedan i september (unnat sig lite vin och sånt på helgerna), tränat en gång i veckan och gått ner 15kg sedan dess. Hon är så duktig. För 10 dagar sedan började även jag, jag känner mig pigg och jag har fått tillbaka min hunger och sug för mat. Var så trött på mat innan. Älskar lchf maten så mycket! Har även gått ner 1.5kg sedan ajg började. Wiho =) Känns så toppen, jag rör mig inte mycket förutom att jag är ute och går 1,5h rundor ibland. Kramar!!!

 23. Grattis! Vad peppad man blir!

  Jag började för en vecka sedan och när det bara hade gått 4-5 dagar, så hade jag redan tappat över 10 cm och -2 kg!!! Har ca 10 kg att gå ner som du 🙂 Du och Philip inspirerar mig verkligen!

  Tränar själv karate 3 pass/veckan + gymmet 2 pass/veckan! I love it!

  Kram

 24. Snyggt jobbat på så kort tid!
  Ville bara berätta att det är på väg in en hel del nyheter till vår LCHF-flik i webbutiken http://www.plushalsa.se. Produkterna ligger redan nu inne för att läsas om men kommer att finnas för beställning under denna vecka. Dessutom har vi just nu specialpris på Sukrin, Sukrin Florsocker samt kokosnötmjöl 500 g & 1 kg…

  Välkomna!

 25. Såå duktig du är! Grattis till framstegen!!!
  Apropå bh:n, jag tycker den är mer naturfärgad än lax…lax är mer åt gammelrosahållet….. 😉 och naturfärgat är ju bra tex under vita kläder. Ok visst ser den lite tantig ut….men huvudsaken ÄR ju att att en bh känns ok o fyller sin funktion. Blir ofta smått ”pikad” av min sambo att jag helst har mina tantlika bh:ar, men de är ju sköna…. 🙂 Brukar också tänka så där föressten, att jag typ tjänat massa pengar när jag gjort värsta reafyndet… och är det något bra som man använder, så är det ju nästan så….. 😉 .
  Kram på dig du flitiga tjej!!!

 26. Jag ställer samma fråga som förra gången du skulle börja träna och la ut dina mått, hur kan det skilja så mycket för du och jag är lika långa och har samma mått fast jag väger nästan 10 kg mer än dig? Jag har mer ”flabb” på kroppen… ändå har jag tränat flera gånger i veckan i flera år.
  Stämmer dina mått verkligen?

 27. Fan va bra jobbat!

  Själv har jag inget mål attt gå ner i vikt, mest ta hand om de kilon jag har och förvandla dem till muskler istället för fett!

  Mitt nya liv började med detta året, målet i januari var 3 träningspass i veckan, nu är jag ett pass ifrån det målet!

  Så visst har du anhängare i din kamp mot det nya livet!

  Lycka tilll! Kram

 28. Vad du är duktig!! Jag mätte mig för nån timme sedan och jag har ungefär samma mått som dig. Men det var 11 år sen jag var gravid sist….. 😉

  Jag ska försöka gå ner till 62 kg innan sommaren jag tror att det är en bra vikt för mig.
  Har börjat med att dra ner på Cocacolan som jag dricker 1,5-2 liter per dag av. Och efter 5 dagar så börjar det synas lite på magen, den ser inte alls lika fläskig ut…. ha ha

  Dottern ska operera sin trasiga menisk och avslitna korsband om 2 veckor, och när hon börjar med sin rehab så hänger jag på och tränar jag också.
  En helt otränad mamma får väl börja lite lugnt va? 😉

 29. WOW BRA GJORT, OM MANN ÄNDÅ HADE SÅÅÅÅÅÅ lite att gå ner som dig. Jag kör INTE LCHF då jag gillar ris,pasta,potatis och kolhydrater tydligen för mycket, kör enligt sunt förnuft och de har jag lyckjats bra med. 2,5 kg första veckan sen 1,1 kg 2a veckan. Totalt 3.8 kg på 2 veckor, men som sagt jag har mycket att gå ner så de kommer ta sin tid. Men jag äter frukost,lunch,middag och mellan ml x 2 och apelsiner i överflöd, de jag gjort är bara att dra ner på portionerna och skippa fikat och godis på vardagar. Sen helger unnar jag mig de jag vill i rimliga mängder givetvis. Stort grattis till dig..kram

 30. Tack för att man har möjlighet att titta in och ta del av lite i ditt liv jag följer andra bloggar oxå men.. Du är BÄST Storkram

 31. BRA JOBBAT!

  Jag började med dig. Fick min bok ”Dags att bli smal, LCHF på mitt sätt” skriven av ingen mindre ärn Katrin Zytomierska i måndags förra veckan. Har kört strikt NLCHF sedan tisdag förra veckan och har gått ner 5.4kg =D Är så sjukt GLAD!
  Enligt en app i telefonen ska jag ha nått min målvikt i mitten av mars. Datummet närmar sig varje gång jag skriver in dagens vikt! Det är ruskigt peppande.

  NU KÖR VI!!!

 32. Vad duktig du är! Härligt jobbat 🙂
  För tillfället går jag bara upp mer och mer i vikt, men det är för att jag har en liten bebis i magen fortfarande.
  Så i mars när hon har tittat ut ska jag börja med LCHF, jag åt det innan jag blev gravid och det passade mig utmärkt! 🙂

 33. Skulle bara vilja säga, att det är fantastiskt att du får så många att försöka bli av med sina överflödskilon, fetto Graaf!

 34. hejja hejja.
  jag äter lchf middagar nu och mår mkt bättre i min mage som alltid annars krånglar. jag känner i kläderna att jag gått ner då de sitter löst men vågen ligger stadigt på 65 kg på mina 170 cm. är det bra eller anus?

  kan ju tillägga att jag tar en fika emellanåt, inte varje dag men då och då med vänner för de är livskvalite för mig och eftersom jag inte är övervitktig anser jag att jag kan de. men maten hjälper verkligen och långprommisar med vovven 🙂

 35. Heeej, guud vad många duktiga läsare här på bloggen som gått ned med LCHF. Jag har också kört i två veckor nu och det märks rejäl skillnad på magen som sjunkit ihop lite, hihi. Men har haft sån huvudvärk nu i två dagar, antar att det hör ihop? Kram till er och till Magda som har bästa bloggen enligt min mening. 🙂

 36. Hej Maggan!
  Bra gjort 🙂 jag vill också komma igång med träningen och äta lite sundare. Blir så peppad av att läsa din blogg! Jag skulle gärna vilja att du delade med dig av fler goda recept och bra tips.

  Kram

 37. Bra jobbat Maggan. Blir sa inspirerad nar jag lasre din blogg. Kan du inte skriva lite mera on LCHF (vad man kan ata, hur det fungerar etc), vet inte sa mycket om denna diet.

 38. Hej Svejs.
  Jag + 3 st till i min närhet har startat 10kilos klubben, vilket innebär att vi satsar på att gå ner tio kilo tom midsommar.
  Den som har gått ner mest på invägningen den 19 juni får en fin present av dom andra tre.
  Vi kör LCHF alla fyra och det är grymt roligt att vi gör detta tillsammans.
  Fick barn 1 vecka före dig Maggan och har gått på hormoner i ca 2 1/2 år pga provrörsbefrukningar så min ”nya” vikt är inte så charmig.
  Men med varierad hemmaträning 5 dagar i veckan och bra kosthållning så ska jag banne mig se hyffsad ut till midsommar =)
  Bakade dock nyss en LCHF- kladdkaka.
  100gr 70% choklad
  100gr smör minst 80%
  2 st ägg
  1 msk kakao
  1/2 vaniljstång (innanmätet)
  Vispa äggen, smält chokladen+smöret i en kastrull.
  Blanda i alla ingredienser.
  200 grader i 6 min.
  Låt svalna under bakduk.
  Servera med vispad grädde och färska bär.
  Mumma för en LCHF:are
  /Annagumm

 39. Lchf är bäst! Har gått ner ca 17 kg sedan slutet av augusti, helt underbart:-) har aldrig lyckats innan trots att jag bantat typ hela livet. Bra jobbat fina du!!:-)

 40. Bra kämpat! För min del känns det äntligen som jag hittat motivationen till slut. Har gått ner 6 kg sedan 9 januari men har ett tiotal kg kvar, som jag banne mig tänker klara av till midsommar. Kör inte lchf, utan min egna variant. Kul att du uppdaterar bloggen flera gånger om dagen. Det är uppiggande att läsa, du skriver bra!
  Vi kämpar vidare…& blir för himla snygga & glada till sommaren! 😀

 41. Grymt jobbat! Jag började med lchf förra måndagen och gick ner 2,2 kg på en vecka 🙂 Tror midjemåttet minskade med 1,5 cm. Då har jag ätit underbar mat och promenerat ungefär 45 min varje dag. Jag är riktigt inspirerad av dig och det är skitkul att läsa hur du gör! Min mage har blivit helt harmonisk och numera lever jag ett fis fritt liv 😉 Kram till dig och familjen

 42. Hej! Tycker du är så himla duktig med å äta enligt lchf 🙂 Jag å min sambo har hållt på med de väldigt strikt nu i en månad å han har gått ner ser man. Jätte kul 🙂 Men problemet är att jag har inte gått ner ett gram ens.. 🙁 Hur långtid tog de för dig att gå ner? Vad ja har hört så ska ju inte mycket träning behövas… vi har varit ute å gått mycket plus att jag har ett jobb som ja rör på mig hela tiden. Så när man inte märker att de händer nått på kroppen så tappar man lite suget.. men ja blir lika peppad av å läsa din blogg ändå 🙂
  Lycka till med din träning! Kul å se att den funkar för någon 😉

  Mvh Sandra

 43. Har läst din blogg i många år, men aldrig kommenterat. Nu måste jag bara få skriva av mig lite… Jag fick en underbar liten kille i somras och gick upp en hel del i vikt. Gick direkt efter förlossningen ner ganska så mycket, men sen var det stopp. Vågen har stått på 11kg för mycket sedan dess, trots små försök med att hålla igen eller börja träna. Runt jul fick jag nog och bestämde mig för att verkligen försöka på riktigt. Och nu 5-6 veckor senare efter en strikt GI diet och hårdträning och promenader så har jag bara gått ner 2 kg. Alltså 2 kg, det är ju ingeting om man ser till min ansträngning. Jag mår dock bättre och har gått ner en hel del cm runt mage och bröst. Men det är så otroligt jobbigt att inte gå ner mer på vikten… Sådär nu räcker det med gnäll från mig. Bra jobbat Maggan, jag är med dig och hoppas att det snart lossnar för mig också!

 44. Bra jobbat och vilken disiplin du har. Men tror du inte att lite av viktminskningen har med graviditeten att göra. Att du utan bantning skulle gåll ner lite? Men med träning och diet, så går du ner extra snabbt och mer varje vecka?

  Mitt löfte var ju att sluta med choklad efter maten, men det går inget vidare. Ju mer jag tänker på det, ju mer sugen blir jag och ökar istället intaget istället för att minska:( Det blir alltid såhär när jag försöker hålla igen, blir bara mer sugen och klara inte av att stå emot. Därför passar inte dieter och bantning mig har jag lärt mig genom åren…
  Kram på dig:)

 45. Härligt jobbat Maggan! Jag kämpar också på men eftersom jag ammar kör jag inte LCHF utan drar ner på kalorierna istället (samt undviker vetemjöl o socker) och har kommit igång med träningen. Jag har sedan nyår gått ner 1kg per vecka och väger nu strax under 70kg. Målet är att fortsätta i samma takt 12 kg till. Det går nog snabbare för dig men jag skyndar långsamt. Jag har köpt en ny klänning i mindre storlek som jag har som morot att kunna sätta på mig när jag är klar 🙂 Kämpa på!

 46. Grattis!

  Jag har kört sen 12 februari 2011. Ca -18 kg.
  Nu har jag gått upp ca 2 kg över jul men är på det igen och gått ner dem + -0,5 kg till senaste 4 dagarna.

  Mår mycket bättre och min mage är super!
  Jag kör ganska strikt då o då dvs inga grönsaker eller bär.

 47. Hej,
  vad du är duktig och man blir inspirerad av att kämpa på. En fråga, får man inte dricka sockerfria drycker? Det är ju inga kolhydrater i dom 🙂

  /Malin

 48. Hej Maggan.. Älskar Din blogg!! Har precis börjat med lchf och undrar, behöver man äta exakta mått eller tills man blir mätt. har provat Gi och där skulle man ju äta exakt i rivstart??? Vad är egentligen skillnaden på GI och LCHF? Kram MA.

 49. Our body usually brings about Hgh growth hormone when we had been much younger.
  This permits a great number of bodily organs in physique to work
  nicely. However like most several growth hormone in the entire
  body, the Hgh supplements many of us provide is
  likely to be decreased as we age. This is actually stemming from arduous actions and every one of
  other types of stressors that individuals meet on
  the way.

 50. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I
  would never understand. It seems too complex and very broad for
  me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 51. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your posts.

  Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
  Many thanks!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..