Träning och videoblogg med PT

Nu ska det tränas så att svetten lackar. Jag hämtade Tristan och hans kompis från skolan redan vid två. Lance ville inte följa med, fritids kändes mer lockande.

Killarna har pysslat, byggt bilbanor och ätit grillad kyckling från ICA med pasta och currysås.

Lance ska träna, och Nathalie kom just hit för att hjälpa mig lite med Skorpan. Vad hade man gjort utan fina vänner?

Nu joggar jag mot gymet, inga ursäkter 1. Malin skriver:

  INTE två veckor, utan två månader så klart.

 2. Malin skriver:

  Hej!

  Jag ska föda mitt tredje barn på måndag, det är även mitt första kejsarsnitt. Det jag tänkte fråga dig är hur blir magen efteråt? Jämfört med en vanlig förlossning. Tar det längre tid att komma tillbaka? Läste att du använde något för att hålla in magen efteråt, är det att rekommendera tycker du. Har gått upp 25 kg denna graviditet och jag vill så gärna bli normal igen.
  Tack för en bra blogg, kommer följa din träningsutveckling. Men min läkare sa att jag måste vänta två veckor efter snittet innan jag kan börja träna.
  Malin

 3. Anniken skriver:

  Jag antar att din PT är ganska dyr. Eller?
  Hade också behövt någon som lägger upp min träning och peppar när det känns jobbigt. Men vad jag hört och sett är att det kostar en hel del (för en fattig student)
  Kram

 4. @ANN… Sluta måla upp en egen uppfattning av situationer då Magdalena ej går in på Äkta privatliv utan bara lämna trevligheter och FORMULERING På bloggen.
  Sedan så är ISAK inte alls I BEHOV av FILIP utan han är BARA en NYTTIG förebild.

 5. Och FILIP är ISAAC VERKLIGEN inte i BEHOV av utan bara en nyttig FÖREBILD! SLUTA MÅLA UPP EN EGEN UPPFATTNING Angående saker du ej vet om och jag vet att du ”tolkar”… :=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..