Mina senaste LCHF rätter

Lite enkla tips!
Middag kyckling, sallad, ost, bea
(middag)


Ägg med smör’röra (frukost)


Avocado med Skagen (lunch)


Spenatsoppa med (middag)


(Frukost) bacon med omelett gjord på grädde och mozarella


Kinderna och halsen på en liten bäbis (frukost)

Ps: hamstern är ej tillbaka, men Lance uppdaterar och läser gråtandes era tips! Tack, hur vore livet utan dig 😉

 1. Mimmi skriver:

  Inte konstigt att man går ner i vikt. Det är ju minimala portioner 🙂

 2. Jimmie skriver:

  Bra recept på LCHF mat du ger, visste faktiskt inte att du levde enligt LCHF men det är bra.

  Ha en bra dag Jimmie

 3. Du har verkligen världens sötaste bäbis 😀

  och maten blir jag hungrig av att se på vet ju vad jag kommer äta nu 🙂

 4. Hej jag har ätit LCHF i några år och min mage mår kanon av det : ) Vill tipsa om ett tillbehör jag åt i dag till kött….gräddstuvad vitkål så himla gott och t.o.m barnen älskar det. Du skär vitkål i bitar fräser det i smör spiller på grädde och låter det puttra tills kålen mjuknat och grädden tjocknat. Krydda med salt och vitpeppar.Jag brukar oxå äta blomkål eller broccolimos eller färsk blomkål som man river på grövsta och kokar i vatten tills den mjuknat. sila bort vattnet och ner med en klick smör. Lycka till Maggan <3

 5. Hej!
  Jag brukar tänka att bäst att äta upp godiset/glassen för jag kan ju glömma bort att jag har godis/glass hemma.
  Agneta Blomberg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..