Skolkar skidor och Skorpan äter dåligt igen

-Åhh Filip vad mitt bäcken värker..
Åhh vad knäna tagit stryk av min enorma vikt!
Det är mycket bättre om du och Nattis åker lite skidor med killarna hehe


Jag sitter kvar på hotellet med Charlie och tittar på Cheaters, dricker kaffe, läser en tidning och totalt ”knarkar lugnet”
Jag vill att man tar programiden Cheaters till Sverige, sen vill jag bli programledare för det, jag älskar cheaters! På dem bara, kill the svins Hehe

Charlie har börjat äta dåligt igen..
Jag har glömt bort, men går ätandet i perioder? Han sover mest hela tiden, och vill inte ha sin mat. Jag får nypa, byta och trilskas med honom för att få ihonom en halv flaska, och det kan ta en timma.
Annars är han glad! Han gråter aldrig, är vaken, ler och har fin färg.
Han väger runt 3,9-4 kilo vet du exakt hur många ml de ska äta då? Kämpar jag med honom så får jag i honom mellan 100-130 ml per mål..
Försätter han trilskas under helgen så åker jag ner till BVC här i Åre på måndag.

Middagen åt vi här på hotellet igårkväll, sen låg jag i sängen och läste era krönikor! Vi har fått in massor! SUPERKUL!! Ni är så otroligt duktiga OCH roliga på att skriva. Många skratt och många stunder av eftertänksamhet.

På måndag börjar vi publicera! X

 1. Jenny skriver:

  Hej, nu har jag inte läst alla kommentarer så kanske har någon redan sagt detta. Min Bvc sköterska sa att 150 ml per kg och dygn är ett bra riktmärke. Jag har kört så och då har min lille varit nöjd.

  Kram

 2. S skriver:

  Gud, så många olika åsikter det finns om barn och barnuppfostran. Vi som vet hur det ser ut i skolklasserna frågar oss varför eller rättare sagt, vi är inte förvånade längre efter hur man ser hur barn och föräldrar lever.
  Så får var och en tyda det hur man vill. På många håll fattas sunt förnuft! Det är synd om både barn och föräldrar idag!

 3. Gott Nytt År önskar jag dig Maggan!!! Fick vårt tredje barn samma dag som du och kan bara säga säga You Go Girl!!! Du lever ett fantastiskt rikt liv på alla sätt… Har både skönheten, många barn som är friska, har kvar din ungdom och mkt intressant liv. Människor som ger negativa kommentarer tar bara energi o avundas ditt liv.. Du har redan en mor o så vitt jag vet behöver du ingen… Vad gäller charlie så vad kan vara fel när han e nöjd o belåten.. Barn äter när de e hungriga såsom vuxna o Alla barn mår bra av miljöombyte d e väl ingen stress m det, barn blir bara stressade av när föräldrarna mår dåligt o är sura o du är all motsats till detta…

 4. T skriver:

  Min flicka drack 60-80 ml per mål var 3-4 timme hennes första 6 månader o då fick jag tvinga i henne det!hon är inte intresserad av att äta o har aldrig varit men är pigg o glad ändå,huvudsaken är att man ser till deras välmående o allmäntillstånd ju!!det är det viktigaste tycker jag!!nu är hon snart 3 år o dricker knappt 1,5 dl välling o ytterst lite fast föda men är som en ”vanlig” tjej ändå fast mindre!!stirra dig ej blind på maten!Skorpan äter när han är hungrig.Finns inga barn i Sverige som svälter!!

 5. Mysan skriver:

  Det är säkert ok med maten men är du orolig så ska du höra med Bvc och ta allas råd här inne med en nypa salt, man känner sitt eget barn bäst. Angående att ”flänga runt” med sin nyfödda så tror jag lagom är bäst, vi gjorde en del utflykter när våran var nyfödd men det var till våra familjer för att häla på och visa upp men vi var väldigt försiktiga med att ha vår son bland mycket folk pga infektionsrisken alla pratade om under höst/vintersäsongen sen har jag hört att många barn kan vara känsliga för miljöombyten (även nyfödda) och äter sämre så det kan ju vara ett tips att tänka till om du märker att det återkommer i samband med att ni är iväg eller ska iväg någonstans, barn känner nog av mycket mer än vad vi tror. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..