Barn är som blomkrukor

Min mamma sa en gång att barn är som en blomma i en kruka.
Ger man dem vatten, kärlek och omvårdnad så spelar det ingen roll om man flyttar på den, och ställer den på olika fönsterbräden.
Barn är trygga med sina föräldrar. Är mamma glad så är bäbis glad! Jag personligen låter hellre mina barn få uppleva världen med mig, än att lämna bort dem till barnvaksfrämlingar.
Är det stressigt för en nyfödd att åka på semester? Jag har själv ställt mig frågan.
MIN slutsats är att jag INTE tror det. Det är mer upp till hur mamman mår och orkar. Jag tror att det är BÄTTTE att röra på sig nu, än när bäbisen är 8mån-1,5 år. Nu sover de, bajsar och äter. När de är äldre så är det viktigare att hålla rutiner med sömn och mat.

Utsikten från vårt fönster,

Filip är tillbaka, Natta har stukat handen, och Tristan klämt sina fingrar i hotelldörren. Det är bara Lance som är kvar och vägrar lämna backen.

Lite lunch till alla…

Ps. Jag tror att Charlie trivs lite FÖR bra! Inte ens afterski’skränet kan väcka honom till liv i vagnen.
Det tog en timma att få i korven flaskan, han rapade och somnade om. Snacka om behagliga problem egentligen.
Tristan hade kolik, så med ett sånt här lugnt barn skulle jag lätt kunna skaffa två till..hihi

Jag har gjort ett större hål i nappen, så nu rinner det ner bätte.
Charlie mår för övrigt toppen! Tack för er omtanke. Han är frisk och INTE förkyld, åt just 140 ml, går upp i vikt och har fin färg..
(Vad jag menade med att han äter sämre, är att det tar LÄNGRE TID att få i honom en flaska..)

Min mössa är köpt på Öbergs i Ystad och den är av märket GANT

Stora kramen x

Location:Fjällgårdsvägen,Åre,Sverige

 1. Men hur får du till det om att arboga morden har något med blogg att göra? Det va en sjuk tjej som va svartsjuk som dödade hennes barn pg av svartsjuka. Hur tänker du? vad är lika? Visst kan hålla med om att det inte är helt ok allal gånger o visa bilder osv ang barn då de alltid finns på nätet sen osv.. Men att skriva något om arboga?

 2. Michan skriver:

  Nej det e inte för stressigt, han är för liten för att förstå vad som händer runt omkring men inte längre så liten att han behöver hemmets lugn.
  Ha det så gott.

 3. Catrin skriver:

  Ni ser ut att ha det jätte mysigt i Åre tillsammans. Gott Nytt År till er!

 4. Magdalena!

  Jag håller med dig om att ”barn är som blommor”
  Jag åkte med mina föräldrar utomlands för första gången när jag var 3 dagar gammal. OK Danmark är inte långt från Skåneland…Och mina syskon skulle jäntas hem igen efter tur hos far o morföräldrarna!
  Inte har jag fått men, för regelbundet som 0 åring åka hit och dit.
  Förrutom för en blodad tand för allt med resande gäller! 🙂
  Love it!!!

  Ha en skönt slut på 2011 samt Ett Riktugt Gott Nytt År!

 5. *lena* skriver:

  Har någon gnällt nu igen jaja man kan inte pleasa alla men ibland önskar man att en del kan hålla inne med sitt tjat…och ni som gillar Maggans blogg men tänker sluta läsa den pga av de elaka kommentarerna varför är det inte bättre att sluta läsa kommentarerna, det har jag titta rbara ibland men ser jag nått skit hoppar jag det orkar inte med småsinta stackare som bara bråkar min energi får de INTE….Maggan hoppas ni har det toppen tillsammans, hoppas ert nya år blir toppen ett Gott Nytt År lite i förskott till er puss & kram *

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..