Vi är i Stockholm vänder och invaderade Stadium

Vi är äntligen i Stockholm!
Ligger i sängen och har hunnit med Stadium, Kungsängen, ”packat upp och packat om” Isak vägrar att följa med till Åre. Han tyckte att Ystad räckte med familjen. Tråkigt tycker jag! Han kommer gå miste om en helt fantastiskt vecka..
-Åre, vad är de för fjäll’håla, för gamla tråkiga människor!?? Hehe, nix! Isak har ingen koll (och det är väl tur det, vinterpartymeckat nr1 i Sverige)


Vi hann förbi Stadium i Bromma och handlade skidgrejer innan vi åkte ut till mormor i Kungsängen (Isak ska bo där i veckan)

De hann dra ner gallren och stänga innan vi var klara

Allt är packat i bil och takbox, smågrabbarna fick vara uppe tills de själva slocknade i kväll (vill ha dem trötta under resan så de sover)
Om fyra timmar drar vi…
 1. J skriver:

  Ha ha ha! Vilken tabbe av Isak. Ingen koll alls där inte. Gud, vad han kommer ångra sig sen ska du se. Hoppas ni får det riktigt härligt i Åre och kör försiktigt. Kram

 2. Anna skriver:

  Min bror följde inte med på familjeresor när han blev tonåring, han tyckte det räckte med familjetiden hemma 😉 rätt vanligt tror jag. Själv hade jag nog inte orkat med allt bilande som ni gör.

 3. Gunilla skriver:

  Jag tycker att Isak var mycket klok, som valde att stanna hemma!! Han vill säkert ta det lugnt nu efter Skåneresan.

 4. Ulrika skriver:

  Hahaha. näe Isak har verkligen ingen koll när det gäller Åre. Men han är ju tonåring, och ser bara veckan med familjen framför sig. Han lär ju ångra sig så småningom. Ha det så jättemysigt!!

 5. Gina skriver:

  Min son hade resonerat som Isak hur mycket han än älskar sin familj 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..