Katrin z

Katrins bok har kommit ut Klicka HÄR!
Den ska jag tigga till mig i julklapp när hon kommer hem från USA.
Ytterligare något hon gjort är att starta en LCHF sajt…
Klicka HÄR!
Jag fick mail om den igår. Jippi!!!! Här kommer jag börja hänga efter nyår så mitt nya sunda liv börjat..


Man får tycka vad man vill om min käre vän, men driftig är hon verkligen!
 1. Hej på nyårsdagen! Katrin är och förblir en mobbare!! Att inte ens Moderaterna vill ha med henne att göra säger väl allt.
  Louise Pettersson jasså du gillar elaka människor?! Vad förvirrad jag blir! Så lät det inte förut när du klagade på oss som skrev att man inte måste vara främlingsfientlig för att rösta på SD. Vi var ju sååå hemska. Jag måste ha blandat i hop dig med någon annan kanske. Måste kolla upp det.
  Gnutten jag håller med dej!! Sarah bra skrivet!! Birgitta bra skrivet!!
  Katrin njuter av att vara elak för hon har ett behov av att vara det.
  Elaka människor har ett stort behov av att vara elaka. I bland slår det tillbaks på dom som det här med barnflickan. Bra gjort att hon stack. Det hade hon nog planerat länge. Smart tjej hon kommer att gå långt. En långnäsa till Katrin!!
  Agneta Blomberg

 2. Maja skriver:

  Det enda jag tror på är min egen magkänsla. Hänvisar till artikeln och uttalanden av en professor likväl som andra här hänvisar till Dr. Dahlqvist och Zytomierskas bok. Jag mår själv bra av att träna regelbundet – både styrka och cardio samt se upp med socker, mjöl och fett. Sen får alla andra bestämma vad som passar dem bäst. Men gillar inte ”hype:en” kring LCHF, tror inte att det är hälsosamt för hjärta och kärl.

 3. Lisa skriver:

  Nej fy gör inte reklam för Katrin z bok!!! Katrin Z och jag fick barn samtidigt och jag börja följa hennes blogg. Den var bra i början men sen spåra den ur totalt. Människan är hemsk, ego och har en otäck människosyn! Oavsett om hon nu bara provocerar så skriver hon så sjuka saker så man blir arg. Du verkar ödmjuk och bra =O) förstår bara inte riktigt varför du umgås med en sån människa??? Bingo verkar hur kul som helst, kanske är därför ;O) Katrin Z vart visst polisanmäld för dödshot nyligen på en barnflicka hon trodde hon ägde. Har slutat läsa hennes blogg helt och vill inte stötta den människan alls.
  Man behöver inte tycka lika jämnt, hoppas du förstår..
  Ha det så bra i Åre =O)

 4. CJ skriver:

  LCHF är ingen diet som är bra i långa loppet.Om du nu Maggan, ska köra en ”kurs” med dina läsare, så upplys dem först om följderna. Kroppen och framförallt hjärnan BEHÖVER kolhydrater,annars är det konstaterat att den blir seg i tänkandet.

 5. m skriver:

  avdankade kommersiells luder. det är vad ni är. säljer ut era barn på nätet. ushhhh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..